Почетна / Кошарка / НБА лига

Нови трипл-дабл Јокића, десет поена Богдановића у победу Атланте (ВИДЕО)

Кошаркаши Денвера победили су на свом терену екипу Сан Антонија са 121:119 и тако уписали осми узастопни тријумф у НБА лиги
ФОТО: ЕПА/Џон Б. Манаљо

Денвер је до победе водио српски центар Никола Јокић који је уписао 54. трипл-дабл у каријери. Он је утакмицу завршио са 26 поена, 14 асистенција и 13 скокова.

Најбоље су га пратили Мајкл Портер са 22 и Монте Морис са 21 поеном, док су у редовима Сан Антонија најбољи били Дерик Вајт са 25 поена и Демар Дерозан са 24 поена и 12 асистенција.

Кошаркаши Атланте су на свом терену били бољи од Чикага са 120:108, у мечу који су обележели Тре Јанг и Зек Лавин. Јанг је за победнички тим постигао 42 поена, док Чикагу није помогао ни рекорд каријере Лавина који је убацио 50 поена.

Српски кошаркаш Богдан Богдановић је победи Атланте допринео са десет поена, четири скока и две асистенције. На другој страни, добру партију пружио је и Никола Вучевић који је уз 25 поена уписао и десет скокова.

Кошаркаши Бостона победили су после продужетка Минесоту са 145:136 захваљујући сјајној партији Џејсона Тејтума који је постигао рекордна 53 поена. Најбоље су га пратили Џејлен Браун са 26 и Маркус Смарт са 24 поена, док је у редовима Минесоте најефикаснији био Карл Ентони Таунс са 30 поена и 12 скокова.

Лос Анђелес Клиперси су уписали четврту победу у низу пошто су били бољи од Хјустона са 126:109 уз 31 поен Каваја Ленарда и 26 Реџија Џексона, Шарлот је победио Милвоки са 127:119, док је Вашингтон победио Голден стејт са 110:107.

Њујорк је после продужетка славио против Мемфиса са 133:129, Индијана је била боља од Орланда са 111:106, док је Њу Орлеанс победио Филаделфију са 101:94.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Maestralno Somborac

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.