Почетна / Кошарка / НБА лига

Нови пораз Сакрамента, Кингси 14. сезону заредом без плеј-офа (ВИДЕО)

Кингси су изгубили од Хјустона са 129:112, што је пети пораз тог клуба у НБА "мехуру", док је Портланд био бољи од Филаделфије са 124:121 и тако задржао шансе у борби за осмо место на Западу
ФОТО: БЕТА/АП

Кошаркаши Сакрамента и 14. сезону заредом неће играти у плеј-офу НБА лиге, пошто су у ноћи између недеље и понедељка изгубили од Хјустона, док је Портланд победио Филаделфију.

Кингси су изгубили од Хјустона са 129:112, што је пети пораз тог клуба у НБА "мехуру", док је Портланд био бољи од Филаделфије са 124:121 и тако задржао шансе у борби за осмо место на Западу.

Хјустон, који је поново играо без Расела Вестбрука, до победе је водио Остин Риверс који је са 41 поеном остварио рекорд каријере, док је Џејмс Харден додао 32. У пораженом тиму најбољи је био Диарон Фокс са 26 поена, Богдан Богдановић је убацио 13, а Немања Бјелица само три поена.

 

Портланд је до важне победе против Филаделфије предводио сјајни Демијан Лилард који је меч завршио са 51 поеном.

Филаделфија, која је већ обезбедила плеј-оф, на овом мечу изгубила је много више од утакмице, пошто је Џоел Ембид терен напустио још у првој четвртини због повреде.

 

Кошаркаши Бруклина славили су против Лос Анђелес клиперса са 129:120 и тако обезбедили седму позицију на Истоку и дуел против Торонта у првој рунди плеј-офа.

Карис ЛеВерт је био најбољи у победничком тиму са 27 поена и 13 скокова, док Клиперсима није помогло ни 39 поена Каваја Ленарда.

Сан Антонио победио је Њу Орлеанс са 122:113 у директном дуелу екипа које су се бориле за опстанак у трци за плеј-оф. Најефикаснији у редовима Сан Антонија био је Демар Дерозан са 27 поена, док је на другој страни најбољи био Џеј Џеј Редик са 31.

Сан Антонио је десети на Западу са 31/38, односно има две победе мање од Мемфиса, док је Њу Орлеанс на 12. позицији са скором 30/40.

Кошаркаши Бостона победили су Орландо после продужетка са 122:119 за трећи узастопни тријумф у "мехуру", Торонто је славио против Мемфиса са 108:99, док је Оклахома била боља од Вашингтона са 121:103.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.