Аранитовић: Надам се да је освајање Купа Радивоја Кораћа само почетак

- Надам се је то само почетак, да ћемо наставити да освајамо титуле, да ћемо их освојити што више – каже талентовани бек
ФОТО: Д. Жарковић

Телефон није дуго звонио. Александар Аранитовић је брзо одговорио на позив из „Спортског журнала”, али замолио да разговарамо касније. Кренуо је на – тренинг!

Зар трофеј у Купу није довољан да пар дана одмора, питамо.

Аранитовић каже…

– Не, не… Добили смо слободно три дана, ово ја идем индивидуално. Радим вежбе за ноге. Кроз целу каријеру ћу морати да јачам ноге. Ево сада сам баш код Новице у теретани – објаснио је Аранитовић и не слутећи већ на почетку скренуо причу са најактуелније теме – Купа Радивоја Кораћа – у неком другом смеру.

Просто се наметнуло – о односу и утицају који на млађе Партизана играче има Новица Величковић, доста тога је речено. Али, каква је њихова комуникација, питамо Аранитовића.

– Чим сам дошао у Партизан, Новица ме узео под своје – каже један од најмлађих првотимаца тима из Хумске.

Постоји и посебан разлог зашто.

– Баш због тих мојих повреда које сам имао. Он зна како то изгледа, имао је проблема са коленом.

Са нескривеним задовољством истакао је освајања Купа Радивоја Кораћа:

– Велика победа за нас. Велики трофеј. Добро је познато да Партизан ништа није освојио већ четири године и овај пехар нама свима много значи јер имамо младу екипу, са тек пар искуснијих играча.

Одмах после утакмице је рекао да креће нова ера Партизана. Био је доста еуфоричан. Мало хладније главе, сада је рекао:

– После вишегодишњег поста, узели смо пехар и надам се је то само почетак, да ћемо наставити да освајамо титуле, да ћемо их освојити што више – додао је Аранитовић.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Вук-026
Ако вама партизаиовцима није јасно да је само и једино "политичка одлука за тзв. мир у кући" да се пусти КК Партизан у финалу КУП-а, онда треба код очног лекара да идете сви. С' обзиром да сте се са АБА лигом малте не поздравили, те да за титулу у домаћем првенству имате шансе равне нули, "неко тамо" је наредио да се Партизаиу препусти пехар КУП-а, који на жалост не вреди ништа, да би се одржао какав такав "социјални мир" и да би се тим потезом замазале очи навијачима посрнулог клуба. И колико видим, успешно је све то урађено. Није ми драго што је тако, ни због Партизана (јер оно "нема јаке Звезде без јаког Партизана" није смо флоскула, него гола истина), а и није ми драго јер овиме што је управа ККЦЗ показала да је спремна да тргује трофејима зарад политичких одлука, отерала је управо гомилу нас навијача који волимо тај клуб...
Bik Koji Sedi
Vuce,ili bolje citaj moje,ili preciznije pisi svoje komentare. 20 mil. "delija",ja nikada nisam pomenuo,mozda neko iz "tvoje baze",pod dejstvom besnila,ali ja to nisam procitao. Odnos snaga (200-300,prema 8-10 mil.) "brojcano nisam objasnio" ja,lepo sam ti napisao da je to podatak tvoje "navijacke baze". Izvor? Izmedju ostalog i ove internet-stranice koje posecujemo. I ti i ja dobro znamo da su ti podaci neistina,ali-objasni to svojoj "bazi",nemoj meni. Ako je nasa pobeda "politicka odluka",zasto onda 95% tvojih navijackih istomisljenika krivi Alimpijevica? Kakve veze Alimpijevicevo znanje ili neznanje ima sa "politickom odlukom"? I opet moje pitanje tebi: Kako to neko zeli da dobije izbore,dodvoravajuci se manjini,a protiv vecine!? Pa ta vecina iz besa moze da glasa protiv njega,a sa manjinom ne moze da pobedi,jel tako? Sto se futura tice-polako sa prognozama. Da ako se kojim slucajem ne ostvare,opet ne budu kriva namestanja,kradje,sudije-znas vec kako vi uvek pravdate svoje poraze...
Вук-026
Дао сам ти одговор, само ти не желиш да га прочиташ. Рекох већ, хоћеш да будемо објективни или да маштамо и лупамо глупости?? Ако смо објективни, онда не стоји ни та прича о 200 - 300 Гробара, спрам 20 милиона Делија. Јер, на жалост, нас Срба ни укупно нема 10 мил. Да нас има више од вас, то је тачно (погледај посете на стадионима), да је однос снага овакав како си бројчано објаснио - није. Оно што хоћу да кажем, јесте да на предстојећим изборима гласају и Партизановци, не само Звездаши. О таквом "социјалном миру" говорим. Нико не каже да ће да почне малте не грађански рат због пораза или победе неког клуба у Србији. Власти покушавају (као и свака власт) да прикажу како је све дивно и бајно у држави, па самим тим, ако је све бајно и сјајно, не може да се догоди да један клуб доминира, а други нестаје. А, о ККЦЗ евро путешествију ви тренутно можете само да сањате и то ће још дуго бити тако. Као и о успесима ФКЦЗ, па ви причате како сте нека величина у фудбалу... Јел сада јасније?
Прикажи још одговора
Aleksa
Sunny Bonny M 1976...cepaj mali
Mrdoje
Za pocetak da osvojimo prvenstvo Srbije, jaci smo od Zvezde ali Belosevic je problem kao uvek ali sada smo ih dobili i sa njegovom pomoci Zvezdi.Ako budemo igrali kako mozemo ne moze nam niko nista.
Zvezdas
Jaaci od Zvezde? Za sada je 2:1 za Zvezdu, igramo i EL, a vi kuci sedite.Polako, bice tesno,pocisticemo vas.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.