Почетна / Кошарка / Куп Радивоја Кораћа

Величковић: Победа за оне који нас газе са свих страна!

Капитен Партизана Новица Величковић рекао је да су саиграчи превазишли његова очекивања из свлачионице, а победу је посветио свима који нису веровали у екипу.
ФОТО: Н. Неговановић

Величковић додаје да је Партизан у финалу против Звезде направио мали корак да се врати на оно што је био дуго времена.

 

"Мени је ово први трофеј као капитену. Понављам, нисам остао овде због новца или тако нечега, остао сам да се Партизан врати где му је место и ово је неки мали корак. Тешко је, одиграш, једни имају дан паузе, ми одиграмо последњи па завршиш у 11, заспиш у три, четири. Показали су момци невероватан карактер. Ја јесам држао говор у свлачионици, али они су превазишли и то. Победа за моје саиграче и све који нас газе са свих страна како би се рекло. Не верују у ово, у оно. И Чанету је ово први трофеј као тренеру, само нека настави", рекао је Новица Величковић.

Захвалио се и публици, а што се утакмице тиче истакао да је Звезда евролигашки тим, па не чуди што је успела да се врати иако је Партизан имао и 20+ поена предности.

"Мораш да имаш неке празне минуте, они су искористили, драго ми је да нисмо пали, јако добро смо читали све ситуације, како год да су пробали да бране ми смо нашли решење и имали добре шутеве. Имали смо некад проблем да лопта не иде у нападу, тражили смо поен више али данас је то изгледало перфектно и зато сам поносан на све њих. Играш, дођеш на пробу, останеш у Партизану и сви те газе на друштвеним мрежама и где год. Треба показати карактер и ми смо то урадили данас у финалној утакмици", рекао је Величковић.

Коментари58
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nislija
Jedva cekam jun pa da se ponovo zavucete u rupe ako uopste dodjete do finala. Mozda se pojavi ponovo strasni fmp i stavi vas na mesto u rupe.indijanci lozite se sa osvojenim nebitnim kupom koji vise nikog ne zanima.zadovoljite se misevi nebitnim stvarima dok gledate na sport klubu nasu zvezdu kako igra evroligu i navijajte da izgubimo jer ste inace poznati kao navijace koji vise mrze zvezdu nego sto vole patlidzan.pozdrav splicani
Hulk
Znaci pobeda za Vujosevica!
Igor
Novice niko nas ne gazi, nego smo se uljuljuskali, navikli 15 godina da budemo povlasceni, da imamo najbolje igrace i najvise novca samo da bi se sproveo plan da mali nam klub posle 100 godina postane najtrofejniji, sto se i desilo 2009, da nam sude sve moguce i nemoguce, pa sad kad svi smeju da igraju protiv nas i kad je borba ravnopravna, neobicno nam pa pomislili da se ceo svet urotio protiv nas...
Zlatibor
Osvajanjem "kup"a partizn ulazi u ligu evrope,zvezdi je nredjeno da mora da izgubi , posto kroz ABA ligu nema prolaza...pustili vas....!!!
hmmm
Kazes pustili nas...zanimljivo razmisljanje....da te podsetim samo da je premijerka licno dala pre neki dan pasos Enisu, uoci samog kupa dakle...ako kup nije vazan i ako ste nas pustili sto se onda citav drzavni vrh digao na noge??? Cemu zurba,panika mislim,sta je bilo,ne razumem...i jos nesto, ako ste nas pustili pa zar bi Covic i jos neko dozvolili ovako ponizenje evroligaske i mocne zvezde u finalu od vecitog rivala a cupale vas sudije u cetvrtfinalu protiv zilavog Borca...zar nije bilo bezbolnije za vas u tom slucaju da ispadnete od Borca pa evo onda Partizanu kup na poklon...aaaaaa majstore???? Dete moje, idi lepo i uzmi knjigu u sake i uci skolu, nije ovo za tebe niti treba da se ostrascujes ovoliko zbog ne bas toliko vaznih stvari u zivotu kao sto su Cz ili Partizan
Луциано
Обавезно задржати аранитовић Маринковића и вилајм- госа...Величковића Гагића бонџу ...вратити Луковића покушати поново са загорцем .. покушати приволети мачвана и обавезно тражити профил играча који знају да играју одбрану .наравно ПЕЦАРСКИ Танасковић Тадић
markod
Nije losa kombinacija!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.