Почетна / Кошарка / Куп Радивоја Кораћа

Туча Делија и Гробара у Бијељини

Два лица су лакше повређена у физичком обрачуну навијача Црвене звезде и Партизана у Бијељини, потврдио је портпарол бијељинског Центра јавне безбедности Александра Симојловић, јавља БН телевизија
ФОТО: Д. Жарковић

Према речима Александре Симојловић, до физичког обрачуна навијача дошло је на заобилазници у граду, а полиција је пријаву о овом случају примила у 10 часова.

Реч је о навијачким групама из Приједора и Теслића, које су путовале кроз Бијељину. Кренули су навијачи црно-белих и црвено-белих у Ниш на финале Купа Радивоја Кораћа у кошарци.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pancev
Jasta udrite se kad pameti nemate sutra ce vam i jedni drugi doneti da jedete da je da se vrati stari titov zakon pa da plavi malo treniraju na takvima da bi mi ostali mogli kao ljudi da gledamo svoje klubove kao sav normalan svet
misa tumbas
tako I treba .Nek se biju kod kuce a ne da trose pare bezveze da bi dosli na utakmice I radili isto.
disciplinovati sto pre
Ovaj KND se mnogo digao.
dokle vise
N-ti minus. Ovim grobarima iz RS treba zabraniti zastavu na jugu

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.