Почетна / Кошарка / ФИБА Лига шампиона

Штимац: Срамота, ипак сам ја репрезентативац

Владимир Штимац, центар Бешикташа и репрезентације Србије, је трпео велике увреде са трибина
ФОТО: М. Рашић

Каже Владимир Штимац, то га није омело и није разлог зашто није пружио партију на нивоу оних из досадашњег дела сезоне.

- Срамота, ипак сам ја репрезентивац. Нема везе да ли сам играо за Звезду, срамота је да тако причају за репрезентативца. И ја сам дао допринос освајању две медаље за Србију. То је њихово оличење.

У току игре стално је имао неки вербални дуел са Луковићем – Партизанов центар је због једног добио и техничку.

- Све је то у жару борбе.

О утакмици је рекао:

- Последњу четвртину смо одиграли лошије. Ја сам крив због овог пораза јер нисам могао да изнесем до краја. Имам неких здравствених проблема, па зато. Узимам на себе одговорност. Честитам Партизану на победи. Идемо даље. Знамо који су нам циљеви, шта ћемо да радимо у овом такмичењу, шта смо и ко смо.  

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Abolirani
I mene je sramota sto si reprezentativac!
алекса
О којој срамоти Штимац прича!? Навијачи "доњег дома" Пионира никада за било какву срамоту и нису знали. Звездини навијачи Салета Ђорђевића дочекају аплаузом. "Они" су вређали Ракочевића, Сашу Обрадовића чак и самог Ђорђевића једном приликом. Не знају за срамоту. Научени су да сваки циљ ОПРАВДАВА свако средство.
liks
kako te nije sramota tako nešto reći a žoc a bogdan a mačbvan a lućić a đorđević a danilovic a jbg ima ih na stotine pa kad tvoje pantere vređaju ma oni su igrali za partizan.cenio sam te kao ljudinu a sad si š...
to nije sramota?
A nije sramota reprezentativče što si publici pokazivao srednji prst dok si sedeo na klupi?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.