Почетна / Кошарка / Евролига

Андреа Тринкијери у Бајерну

Доскорашњи стратег Партизана договорио је сарадњу са немачким клубом и само се чека званична промоција
ФОТО: КК Партизан

Италијански кошаркашки стручњак Андреа Тринкијери ове седнице биће званично представљен као нови тренер минхенског Бајерна, преноси портал Спортандо.

Како се наводи, доскорашњи стратег Партизана договорио је сарадњу са немачким клубом и само се чека званична промоција.

Биће то повратак Италијана у немачку кошарку, пошто је од 2014. до 2018. године водио Бамберг, са којим је освојио три шампионске титуле.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nemam pojma
Otišao čovek u zemlju gde neće imati probleme koje je imao ovde, da ga prozivaju čak šefovi države i visoki funkcioneri, ministri. Gde može na miru da radi, još i bolje plaćen. Pa još video ponašanje naroda za vreme Korone. Mislim da je pandemija učinila da se lakše odluči, inače bi ostao ovde gde je za kratko vreme uradio mnogo, napravivši najbolju ekipu u ABA i Evrokupu, osvojivši oba trofeja koja je mogao da osvoji prošle sezone, Kup ABA lige i Kup Srbije.
nemam pojma
Ma nastaviće se i sa Japancem. Samo, ko zna kad će početi nova sezona i da li će početi. Odvratno je da se misli da igrače ne moraš da plaćaš redovno, pa i trenere. Ako se stvarno dugovalo 5 plata Trinkiju i igračima, onda upadamo opet u velike probleme i nove dugove. A normalno je da je trener otišao, i ja bih. Dobro je da ne stvaramo skup roster još dok ne znamo šta će biti. Ovi to rade jer misle da će gazda, ne mislim na ćokija, on je nebitan, pokriti sve njihove igrarije. Ali i njemu sve više gori pod nogama, kroz nekoliko dana će mu izostati i podrška USA i EU, ukoliko ne bude poslušan. A građani nisu naivni. A finansijska kriza će biti jeziva! A pomoć od USA, Kine, od Rusa, nećemo dobiti. A od EU je treba zaslužiti.
gropn III
tako je, Trinki nas je vratio na prvo mesto, napravio najbolju igru Partizana u poslednjih 5 godina, Trifunovića uveo u igru, bio pravi trener ! e, sada, pošto došla DIREKTIVA, pošto RUDNA RENTA, kupuje 3 pa 1 ( 3 crna pa 1 beli igrač ) copy/paste Partizanove prošle sezone, a kukali kako Trinki NE RAZVIJA domaće igrače... to je samo dokaz više da će na kraju pobediti ljubitelji Zemlje kao ravne ploče ! a navijačima ljubitelja ugašene crvene zvezde laknulo, jer im se od Trinkija prividjao duh dr. Dula !!!
straja
Ako niste znali ON je iz Italije...jos ako je juznije od Rima......i onako je sve jasno!!!
Pd
Nemojte se sekirati,osveticemo vas u Evroligi.
jug
U proloj evro ligi ste se ba[ pokayali!
Jozo NS
Odvede izdajnik sa sobom Mozlija i Gordića u paketu, bruka i sramota šta nam uradi lik!
ne lazite i ne izmisljajte
Rade li rade botovi da sire mitove i lazi. Polovina plata nije isplacena igracima za proslu sezonu, posto su pristali zbog Korone na dve plate manje, ostaju jos tri plate da se isplate, Trinkijeriju se ni to nije isplatilo iako je sam pristao na smanjeni ugovor. Uslov je bio da se IGRACIMA ISPLATE zaostale plate i to se nije uradilo. Ostoji kapa dole jer nas je vratio medju konkurentne timove, ali za Trinkija mu ne trebaju te lazi da siri.
Pd
Kako sad to,do juce FAMILIA.Kleli se u njega,a sad.....
Pd
Sad su oni FAMILIA TRADICIONE

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.