Почетна / Кошарка / Евролига

Џенкинс: Радоњић једини веровао у моје могућности у нападу

Истичући да квалитет његове одбране није био на садашњем нивоу, пре доласка у Црвену звезду, Џенкинс је истакао два кључна фактора за напредак
ФОТО: kkcrvenazvezda.rs

На питање, како сада гледа на сезону у Милану, Чарлс Џенкинс је рекао:

- Будимо искрени, Дејан Радоњић је једини тренер који је веровао у моје могућности у нападу. На свим другим клубовима, имао сам другачије улоге. У Милану је било утакмица када уопште нисам узимао шутеве, али сам чувао најбоље играче. На крају освојили смо два трофеја, а нисам играо крај домаћег шампионата. Ипак, упознао сам неке сјајне људе и навијаче. Било је то и једно другачије искуство.

Истичући да квалитет његове одбране није био на садашњем нивоу, пре доласка у Црвену звезду, Џенкинс је истакао два кључна фактора за напредак.

- Радоњић је веома захтеван тренер. Уз то, бити у друштву Лазића и Дангубића, а радити мање од њих то би било непоштовање.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Ti si igrač za Bruklin Netse.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.