Почетна / Кошарка / Евролига

Пешић бољи од Обрадовића у Истанбулу, Реал пао у Русији

Српски дерби припао Барселони, Фенербахче поново за корак даље од плеј-офа
ФОТО: Евролига

Спектакуларан меч одиграли су Фенербахче и Барселона, у другом периоду гости су водили 30:12.

Али, после неколико минута жуто-плави су су се вратили, чинило се да Каталонци губе конце, прво је Дејвис зарадио техничку грешку позом је Ханги суђен неспортски фаул и резултат је био 34:35.

Светислав Пешић је нервозно жвакао гуму, али је Барса одбила тај налет и водила до осам минута пре краја када је домаћин први пут повео 62:61.

Уследила је резултатска клацкалица, да би Хигинс погодио за +7, на непуна четири минута пре завршетка. Покушавао је тим Желимира Обрадовића још једном да преокрене меч, али није успео.

Краљевићи су пред 4.711 гледалаца у Подмосковљу само повели, последњи пут 9:7, онда су Швед и компанија, невероватним офанзивним репертоаром демолирали екипу која се дичи да игра најбољу нападачку кошарку.

На великом одмору је било +11, у другом полувремену игра Реала се распала, Химки је водио 80:69 пред последњи период, а онда је севнула серија 13:0 у четвороминутом интервалу за +24...

Кошаркаши Макабија победили су на свом терену Милано са 69:63 (15:21, 16:11, 21:16, 17:15) у 20. колу Евролиге.

У тиму из Тел Авива најефикаснији је био Скоти Вилбекин, који је постигао 22 поена, а италијанску екипу предводио је Кејфер Сајкс са 11 поена, док је српски кошаркаш Немања Недовић додао десет.

Семафор 20. кола Евролиге:
Химки - Реал 102:94 (25:21, 30:23, 25:25, 22:25)
Фенербахче - Барселона 74:80 (12:24, 27:18, 17:19, 18:19)
Макаби - Милано 69:63 (15:21, 16:11, 21:16, 17:15)
Петак:
18,00: ЦСКА - Басконија
18,00: Зенит - Валенсија
18,30: Ефес - Асвел
19,00: Црвена звезда - Алба
19,30: Олимпијакос - Бајерн
20,30: Панатинаикос - Жалгирис
Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

los penzos 47
Evidentno je,"Che",da je L.E. ipak druga liga i kao takva , pprepoznativlja kao"cipiripi kup"!
saša
Mala korekcija podnaslova- srpsko nemački derbi je pripao Pešiću. U najavi utakmice je pisalo da je Svetislav Pešić nemački trener( stavili mu nemačku zastavu ). Neko bi EVROLIGI odnosno realizatorima prenosa trebalo da na to skrene pažnju.
Kole
Velikog trenera sada svi gaze, dovedite mu Džejmsa i Karija biće lakše i možda udje u osam!
Che
Veceras su Javor i kompanija svirali po notama Bartomeua. Evidentno je da LE nije Liga sampiona, vec liga bogatih, za stvaranje i pranje novca.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.