Почетна / Кошарка / Евролига

Перпероглу: Оваква игра кључ за целу сезону

Црвено-бели су синоћ у другом колу Евролиге победили турски тим 68:56 пред више од 16.000 навијача у Штарк арени
ФОТО: М. Рашић

Кошаркаш Црвене звезде Стратос Перпероглу, после победе против Фенербахчеа у Евролиги, рекао је да су црвено-бели остварили важан тријумф захваљујући доброј игри у одбрани.

Црвено-бели су синоћ у другом колу Евролиге победили турски тим 68:56 пред више од 16.000 навијача у Штарк арени.

- Добра утакмица за нас. Не могу да кажем да смо офанзивно били одлични, али одбрана је била добра. Нисмо дозволили Фенербахчеу да се разигра. Ово треба да нам буде водиља и у будућности. Понекад играте добро, понекад лоше, али када је одбрана у питању, увек можете да радите исту ствар и да будете агресивни. Оваква игра је кључ за нас за целу сезону. Када играмо добру одбрану, можемо да победимо. Мислим да имамо одличан дефанзивни тим. Важна победа за нас - рекао је Перпероглу новинарима после меча.

Грчки кошаркаш упитан је и шта је најважнији део припреме меча, који је Звезди донео победу.

- Тренер је одрадио добар посао када је анализа утакмице у питању, а ми смо план спровели у дело. Наравно, у кошарци се праве грешке, али све у свему, пратили смо план који је тренер направио - рекао је Перпероглу и додао да је искуство битан фактор у оваквим утакмицама.

- Цео тим се добро показао, играчи су одрадили сјајан посао и то нам је помогло да тријумфујемо. Било је забавно играти пред нашим навијачима. Биће нам потребни током целе сезоне - закључио је Перпероглу.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krcko orascic
I ovo je namesteno sto bi rekli neki drugi navijaci.poslati pismo u UEFA ,FIFA i FIBU.i snimke sa utakmice
Jovan Krstic
Peperoglu je legenda evropske kosarke i zna kako se igraju ovakve utakmice
Željko Pavlović
Jeste.
Стари Делија
Управо тако!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.