Почетна / Кошарка / Евролига

Мицић: Нисам спреман за НБА

Ефес сигурно нема намеру да се одрекне његових услуга, а начин на који сјајни плејмејкер размишља, иде му на руку
ФОТО: euroleague.net

Пре неколико месеци, интересовање Реала за Василија Мицића одјекнуло је Европом.

Али, то није било ништа у поређењу са изјавом Етореа Месине на фајнал-фору да већ дуго прати српског бека, да је о њему причао са Грегом Поповићем и да би га радо видео у Сан Антонију, где је трофејни Италијан важан део стручног штаба.

Ипак, Ефес сигурно нема намеру да се одрекне његових услуга, а начин на који сјајни плејмејкер размишља, иде му на руку. Пошто за турског гиганта новац сигурно неће бити проблем.

- Већ сам говорио о евентуалноj селидби у НБА. Сам себи сам највећи критичар и могу да кажем да осећам када је прави тренутак за степеник више. Сматрам да још нисам спреман за тај корак. Драго ми је да чујем похвале и коментаре од стручњака реномеа Месине. Наравно да су његове речи дошле до мене, али сматрам да још једну сезону треба да играм на овом нивоу на коме сам сада. То би ми донело потврду да радим добре ствари. Само једна сезона за тако нешто није довољна. Срећан сам у Европи и још годину дана искуства ће ми сигурно значити - рекао је Мицић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zikica
Da nisi imao onih par godina u Nemackoj ligi sad bi bio spreman...
Зоки
Добра одлука има времена
Зоки
Паметна одлука Мицичу

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.