Почетна / Кошарка / Евролига

Евролига објавила најбољу петорку сезоне

Jедино је Де Коло играч из прошлосезонске најбоље петорке Евролиге, док су Калатес, Дончић и Шенгелија први пут изабрани у међу најбољих пет
ФОТО: Н. Неговановић

Кошаркашка Евролига објавила је данас најбољу петорку у избору навијача и акредитованих новинара, а у њој су играч Панатинаикоса Ник Калатес, Нандо де Коло из ЦСКА, Лука Дончић из Реал Мадрида, Торнике Шенгелија из Басконије и Јан Весели из Фенербахчеа.

Како се наводи, једино је Де Коло играч из прошлосезонске најбоље петорке Евролиге, док су Калатес, Дончић и Шенгелија први пут изабрани у међу најбољих пет.

Од укупног броја гласова, 75 одсто урачунатих су гласови новинара, док је 25 одсто од навијача.

Најкориснији игач Евролиге за сезону 2017/18. биће проглашен на фајнал-фору у Београду, док ће тренер бити изабран по завршетку сезоне. Друга петорка Евролиге биће објављена сутра.

Фајнал-фор Евролиге одржаће се од 18. до 20. маја у Београдској арени.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mungos
ma ovo li je mladozenja a
daw
ovdje je morao biti pangos.....bolja sezona od doncica

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.