Почетна / Кошарка / Евролига

Дејан Радоњић преузео Бајерн

Дејан Радоњић је у Минхену... Била је то информација која се појавила у суботу у раним поподневним часовима и коју је експресно пренела цела кошаркашка Европа
ФОТО: Д. Жарковић

Значило је то само једно, Дејан Радоњић, троструки шампион АБА лиге и Србије са Црвеном звездом, као и шестоструки шампион Црне Горе са екипом Будућности, на прагу је договора са Бајерном.

Као што је и најављено одмах пошто су се Баварци разишли са Александром Ђорђевићем.

Од тада је настало затишје, док пред сам крај дана, када је са више страна стигла потврда да су сви детаљи договорени и да је само питање тренутка кад ће трансфер бити објављен.

На ту воденицу ишао је и пост његовог менаџера Миодрага Ражнатовића који је на свом Твитер профилу закачио видео из чувеног серијала „Ђенка још није умрла...“ у коме глумац Драго Маловић који је био у лику Радосава каже:

Где му је сада тај Минкен.

Све у свему, након свега што се догодило током јучерашњег дана, може да се констатује Дејан Радоњић је нови шеф струке Бајерна.

Детаљи уговора се још чекају, али је јасно да му је главни циљ освајање титуле Немачке и пласман у Евролигу.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

city
pa dobro, nije bas tako. Pricas gluposti. To bi bilo kao da je City ispao iz LS od Basela.
pa dobro
Ne znam, valjda oni znaju bolje, ali smeniti trenera koji ih je odveo do polufinala Evrokupa, koji je osvojio kup, koji je ubedljivo prvi u prvenstvu sa 2-3 pobede vise od drugoplasirane Albe je kao da je Siti smenio Gvardiolu kad su izgubili od Liverpula.
Goga
Potpuno nebitna vest
ćela
A tvoje mišljenje , kao je bitno ?????
Las
Za razliku od većine navijača komšija koji su nipodaštavali svog trenera Radonjića, od samog početka imam neverovatan respekt za njega, kako kao trenera, tako i lično (na osnovu slike koju sam stekao, pošto ga ne poznajem). Mislio sam jedino da mu je falila trunka onog bezobrazluka koji ga je krasio dok je bio igrač (a ko ga pamti kao igrača, znaće o čemu pričam). Želim mu svu sreću u poslu i mnogo uspeha, ali ovaj put mi se čini da bi pre mogao da nastrada zbog možda isfoorsirane želje menadžera da baš on gleda u leđa odlazećem Saletu Đorđeviću. Da ne zaboravim, bez obzira na pritisak koji verovatno osećaju od FK zbog učešća u EL, potez Bajerna da smeni sada Sašu je potez manjeg kluba nego što bi oni voleli da budu ili misle da već jesu. Ja verujem da to ne donosi napredak i rezultate, već priziva probleme (koji nemaju veze sa Radnjom koji je odličan trener). Videćemo da li grešim.
Grobar
Srecno radonja! Zasluzio si da se oprobas u nekom vrhunskom klubu

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.