Почетна / Кошарка / Евролига

Алимпијевић: Морамо да се тргнемо и победимо Бамберг

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић казао је да у Немачкој екипа има додатни мотив да се реваншира Бамбергу за пораз у првом делу Евролиге, али и да се врати на победнички колосек после неуспеха у Купу Радивоја Кораћа
ФОТО: В. Марковић

- После купа идемо даље, морамо да се тргнемо и вратимо на онај пут на коме смо били претходо. Сама чињеница да нас очекује утакмица са Бамбергом је и мотив више, јер су нас победили су Београду у Арени и из тог разлога ћемо бити додатно мотивисани. Одласком тренера Тринкијерија не верујем да ће се нешто пуно променити, сада је ту његов помоћник који их је их је водио у претходном периоду док је Андреа био на операцији - рекао је Алимпијевић за клупски сајт.

Нагласио је и да веома цени Бамберг и као главне играче издвојио Данијела Хекета и Рикија Хикмена.

- Очекујем сличну игру која их краси током у претходном периоду, одличне индивидуалци на спољним линијама, пре свих Хекет, Хикмен... Одлична спољна линија и у њеном заустављању видим један од начина да дођемо до доброг резултата.

Капитен Бранко Лазић истиче да очекује добру партију и победу црвено-белих у Немачкој.

- Бамберг нам је дужник из првог дела сезоне, савладао нас је у Београду, али на првом месту желимо да се вратимо на победнички колосек. Желимо да наставимо да пружзамо добре партије у Европи како бисмо потпуно спремни дочекали наставак сезоне у АБА лиги - закључио је Лазић.

Утакмица 23. кола Евролиге Бамберг - Црвена звезда игра се од 20.45 у петак.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

RRR
Molim bar Zvezdine navijace da se ne dohvataju tema koje ne poznaju.Neumesno je prozivati Koraca, pa ne bi se evropski kup zvao po njemu. Partizan do Kice i Praje je imao samo D Cermaka kao kosarkasa,a onda je usledila vladavina objektivna ali i prekoKSS.Otimacina igraca, uslovljavanje sa reprezentacijom, ostali su cvrsti Belica, Rakocevic ,Radmanovic, ali sdu jedva ulazili u reprezentaciju. I sad je ceo KSS Partizanov, ali nemaju mogucnost uslovljavanja, tako da masovniji tabor Zvezde a narucito podpomognut Covicem dize Zvezdu.
kad pratis kosarku poslednje 3 god.
Nemas ti pojma. Nalupa se za citava kola...
Daj
Trener početnik i to u EL kad je F4 kod nas,raspali Partizan sa kojim se svi sprdaju,rasturi ih i vodi 20 razlike,umesto da je obrnuto,drži onog Feldina,a ovaj ne može ni bazen da pogodi.Gagić i ekipa koji ne mogu nigde da igraju napalili se i ginu,jer ne znaju ništa,a ovi prosek igrači se foliraju,predvodjeni uvek povredjenim Antićem.Sramota Borac ih razvalio i tu uz pomoć sudija nekako su prošli,FMP naravno da ih pušta i tako odmorni gube od najvećih gubitnika!
JR
Džabe kada si izgubio kup.Ja ne priznajem taj kup ali je sramota od koga si ga izgubio. Po meni se kup treba zvati Kup Srbije a ne po nekom tamo jugoslavenskom košarkašu.
jr
Sto je Korac dao Srpskoj kosarci ...Nista na kraju pisao se kao Jugoslaven.Zao mi je sto je mlad poginuo ali za Srpsku kosarku nista nije uradio kao i niko do 2006 godine.Od tada sve pocinje za Srpsku kosarku.Diciti se jugoslavenskim znamenjem moze samo onaj ko nema veze sa mozgom.Optereceni ste previse sa covicem.
NC
Radivoje Korac je za tebe neki tamo Jugoslovenski kosarkas... vidi se da si kosarku krenuo da pratis pre 4 godine... da ne bi kup trebao da se zovr po legendi srpske kosarke Nebojsi Covicu mozda?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.