Почетна / Кошарка / Евролига

Гест Делија који је гануо легендарног Шараса Јасикевичијуса

Гужве на улазима, спектакл у режији групе ”Лордови гравитације”, чувене акробатске групе, позитивно наелектрисање... Све је мирисало на спектакл
ФОТО: И. Веселинов

Трибине су брзо била крцате, створила се критична маса, загрмео је бубањ из копа, а са разгласа кренули стихови - рачунајте на нас.

Гротло Делија је било спремно да прокључа. Да прокључа и прогута Жалгирис. Како су се смањивале бројке на семафору тако је расла тензија.

А, онда у секунди, велики обрт. На паркет је крочио легендарни Шарунас Јасикевичијус у пратњи свог стручног штаб.

Са трибина се проломио велики аплауз, господски и велики спортски гест публике, према четвороструком прваку Европе и једног од најбољих европских бекова свих времена.

Гануло је то чувеног Шараса. Кретајући се ка клупи, неколико пута је дизао руке и узвраћао аплауз.

Пре него што је паркет претворен у бојиште, публика је поздравила још једног госта, али свог Васу Мицића који је за шест месеци у црвено-велом дресу оставио неизбрисив траг, подигао две титуле и био део тима који је играо Топ 8.

Небојша Илић даровао га је дресом са његовим презименом, а Делије аплаузом. А, онда по обичају загрмела је песма Делија.

Химна Еврологе се није чула и спектакл је могао да почне. Трајао је до последњег секунда. Делије су поново показале своје најбоље лице.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stari delija
A zar ne može ovako i u fudbalu????
Igor
Kakav crni spektakl?! Bila je pozorisna atmosfera, kao i na svakoj utakmici ove sezone. Nije mi jasno gde se izgubila ona atmosfera koja je bila prethodnih godina...
rs
Stoji konstantacija. Vi se pripremate za atmosferu od 5 do 7 000 navijača. Dok se mi pripremamo za utakmice od 15 do 20 000 pa i više navijača i onda nas kapacitet od 7 000 zbunjuje!
@Igor
pozorisna atmosfera je bila protiv vase brace iz zadra, koje ste pobedili na jedvite jade i uz pomoc sudija, a na sve to nisu vam dosla braca iz splita ko u fudbalu pa vas je u hali bilo nesto vise od 300 sa uzom i daljom familijom!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.