Почетна / Кошарка / Евролига

Алимпијевић: Одличан начин да се заврши година

Црвена звезда вечерас је уписала шесту победу у Евролиги, пошто је у Милану славила против Олимпије са 91:88 у 15. колу
ФОТО: euroleague.net

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић рекао је да је вечерашња евролигашка победа над Олимпијом из Милана одличан начин да се заврши година.

- Била је ово одлична утакмица за обе екипе. Оба тима су играла у одличним серијама. Ми смо у неизвесној завршници имали среће, али мислим да смо је заслужили током утакмице. Ово је одличан начин да завршимо ову годину - рекао је Алимпијевић после утакмице.

Црвена звезда вечерас је уписала шесту победу у Евролиги, пошто је у Милану славила против Олимпије са 91:88 у 15. колу.

- Свака победа у гостима вредна је као злато. Играли смо одлично у првој четвртини и мислим да смо заслужили да победимо. Дозволили смо им у наставку да нас притисну, али показали смо карактер и дошли до победе - рекао је најкориснији играч утакмице Милко Бјелица.

Звезда ће у наредном колу Евролиге, 5. јануара дочекати Жалгирис из Каунаса који је у серији од пет узастопних победа.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pojacanja
Covicu kad ce pojacanja na mestu centra i krila?? Ovo ne lici ni na sta kako igramo, centar i krilo su nam neophodni ako mislimo ista da uradim ove sezone!
dr
O kako si ti izvanredno ambiciozni mladić! Uživaj bre dečkiću u fotelji, ne razumeš ti realnost...i sport, jasno.
Ahaha
Odlican nacin uz sudije i 12sto mesto ahahah
Moma
Mladicu samo ti idi na cosove ljubavi I pusti nas na miru
Zvezda evroligas
Bolje nego porazom od 35 poena razlike i poslednjim mestom u Evrokupu
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.