Почетна / Кошарка / Евролига

Фенер славио у Милану после продужетка, Реал убедљив против ЦСКА

Панатинаикос и Макаби славили код куће, у Тел Авиву било неизвесно до краја
ФОТО: euroleague.net

У Милану је Владимир Мицов вратио у живот Армани против браниоца титуле Фенербахчеа тренера Жељка Обрадовића. Мицов је шест секунди пре краја погодио тројку за продужетак (80:80). Армани је у последњем кварталу надокнадио -10.

Ипак, тим из Истанбула је дошао до победе у додатних пет минута, пресудили су тројка Нанелија и три везана поена Вонамејкера којим су дошли до прености 90:84 два минута пре краја.

Мбаје и Бертанс су са по 16 поена били најефикаснији код Миланеза, по 15 су убацили Мицов и Теодор.

Слукас је убацио 17 поена за Фенер, Вонамејкер и Датоме су додали по 16, Мели 15, а Марко Гудурић четири.

У Тел Авиву је неизвесност потрајала до краја. Бубоа је три минута пре краја примакао Басконију на 64:66, али су онда Томас и Кол са два коша минуту пре краја (70:64) решили питање победника.

Норис Кол постигао је 24, Дешон Томас 17, док је несуђено појачање Црвене звезде Џона Болден дао један поен за десет минута.

Код Басконије најбољи Родриг Бубоа са 22, Илиман Диоп убацио је 12, а Торник Шенгелиа 11 поена.

Кошаркаши Панатинаикоса победили су Бамберг у Атини 93:83. Код домаћих истакли су се Ник Калатес са 21 и Крис Синглтон са 15 поена, а двоцифрен учинак имали су и Џејмс Гист и Јан Вујукас са по 11 поена. У екипи Бамберга најбољи је био Рики Хикман са 19, толико је убацио и Леон Радошевић. Лука Митровић се за 15 минута није уписао у стрелце (шут за два 0/3), али је имао три скока.

Реал је код куће савладао финалисту прошлосезонског ЦСКА, а меч је обележила повреад Огњена Кузмића, у колицима је изнет са терена.

Рендолф са 16 и Лука Дончић са 14 су били најбољи код Мадриђана, Клејбурн је убацио 15 за Московљане, Кори Хигинс је додао 11.

Семафор 2. кола Евролиге:

Четвртак:

Макаби - Баскониа 74:68 (19:16, 20:14, 17:23, 18:15)

Панатинаикос - Бамберг 93:83 (22:15, 21:20, 26:21, 24:27)

Армани Милано - Фенербахче 86:92 (21:23, 17:14, 16:27, 26:26, 6:12)

Реал Мадрид - ЦСКА Москва 82:69 (20:15, 25:18, 11:20, 26:16)

Петак:

19.00: Црвена звезда - Барселона

19.00: Химки - Жалгирис

20.00: Олимпијакос - Уникаха

21.00: Валенсија - Анадолу Ефес

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gičin ja
BRAVO, UPISAO SE I 'GUDURA' (ko bi rekao)
drzi se ti tvojih ijekavicara
Ti se onako bas razumes u kosarku.
COMSAT
Gudurić je najveća prevara Miškova za koju ja znam.Prodali su i Mitrovića i on pojma nije imao.Muku muče da prodaju Dangubića koga je tražio jedan kosovski ligaš,ali on nije htio na kosovo.Slično je sa Lazićem i Veličkovićem.Teško je danas prodaati nekvalitet ali Miškovi i to uspijevaju.Kuku Srpskoj košarci dok je Miško tu.Ove smo godine radi prodaje Gudurića izgubili zlato.Gudurič je kriv sa nekoliko uzastopnih grešaka.I slavili smo srebro kao da smo izgubili od Amera a ne od nekog Dragića.Da vidimo kada će Željko išćerati Gudurića.Prvo će da objavi da je bolestan i kašlje,a kasnije da je povrijedio koljeno.Scenario se zna.Mrš iz Fenera.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.