Почетна / Кошарка / Евролига

Принтезис: Осећам се мало лоше, али није ми криво

Кошаркаш Олимпијакоса Јоргос Принтезис, стрелац победничког коша против Црвене звезде у Евролиги, изјавио је да се помало осећа лоше због тога, али да је морао да преузме одговорност у одлучујућем тренутку.
ФОТО: Д. Жарковић

Грчки крилни центар три секунде пре краја продужетка донео је тријумф Пирејцима у Комбанк арени 66:64, сличан чувеном кошу у финалу Евролиге против московског ЦСКА 2012. године.

Када је последњи напад мораш да преузмеш одговорност и прихватиш лопту. Када шанса дође мораш да будеш спреман. Осећам се помало лоше – уз благи осмех рекао је Принтезис новинарима после утакмице.

Он је додао да му није криво због пораза Звезде, пре свега због важности меча два блиска клуба.

Звезди желим све најбоље, сјајни су ове сезоне. Наши навијачи имају фамилијаран однос, али морали смо да победимо јер је био важан меч. Када играш то не сме да постоји на терену.

Принтезис наглашава да је био веома тежак меч и да не ни било незаслужено и да је Црвена звезда славила.

Било је успона и падова, Звезда је јака на свом терену и било је веома тешко. Оба тима су заслужила победу – рекао је Принтезис.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

raca
veliki trener radonja nikad nije dobio mec kad se resava zadnji napad
JA
Sto lose....pa Grci nikada nisu voleli turke.....sto da zalis delije onda.
Sekula lim Đuro
Bravo Printezis, čestitke za Oly! Nemam ništa protiv bilo kakvog bratstva i familijarnih odnosa. Zvezdaš sam više decenija, i kad igra moj tim za njega navijam bez obzira ko je protivnik. Delije su dobra grupa i organizacija, najjači daleko u regionu, ali neka se bratime bilo kad osim kad je utakmica, tu je Zvezda najvažnija, a dolazite kao organizovani navijači. Znam za mnoge gestove uzajamne podrške i podržavam to, ali opet kažem, mimo utakmice, zovite ih kod sebe na slavlja, pevajte, radite šta hoćete. Koliko god da boli poraz, bacanje upaljača isl. nikad nije pomoglo. Dalje, ako se ne podržava regionalna liga, zašto uskratiti podršku voljenom klubu? To svakako treba razdvojiti i na drugi način braniti svoje stavove. Navijači, posebno mlađi, borite se za Zvezdu, ona je bitna, a ne vođe sumnivog morala, podržite samo prave vrednosti, budite mudri i dostojanstveni, da svi što više uživamo u sportu, a vi to ulepšajte kako dolikuje! Pozdrav zvezdašima i svim iskrenim ljubiteljima sporta
Ajde
Ne pametuj,Radonjić i sudije su kumovale ,vi ste ekpa bez veze,starudija,sa najgorom i dosadnom košarkom....
bukvc
ma jeste a kad bolje razmislis............

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.