Почетна / Кошарка / Евролига

Желимир Обрадовић после пораза од Звезде довео првог пика из 2013.

Канадски кошаркаш Ентони Бенет, 2013. године први пик на НБА драфту, појачао је Фенербахче дан после пораза од Црвене звезде (75:73) у Евролиги, саопштио је клуб из Истанбула
ФОТО: sportsnet.ca

Бенет у екипу Желимира Обрадовића долази као слободан играч јер је 9. јануара отпуштен из НБА лигаша Бруклина.

Бенет има 23 године, сналази се на позицијама ниског и високог крила, а многи стручњаци предвиђали су му велику НБА каријеру, до које није успео да стигне.

Њега је Кливленд 2013. године изабрао као првог пика, а потом је играо за Минесоту и Торонто, пре него што је напустио Нетсе.

Уговор са Фенербахчеом потписао је до краја сезоне, са опцијом да се сарадња продужи.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zlatko
Eto zamene za Kalinu, prozivao ga je žoc više nego navijače
MIRNODOPSI ANĐEO
XAXAXA Veliki trener žobradović ima 9 stranaca u ekipi koja je igrala protiv Zvezde a sada će imati i jednog više.To je dokaz kakav si trener.Samo sreća u karijeri.Mali grk itudis ti je očitao lekciju u finalu.A bio ti je potrčko.Sjeti se kada si 2005 godine u Beogradu doživio katastrofu.Nesrećni željko Saša Obradović,Đorđević i Radonjić su košarku izmislili za tebe.Ajde malo sada skači i urliči na klupi.Pa i stari Dud Ivković je bio bolji jer se prihvatio reprezentacije i vratio je tamo đe joj je mjesto i bilo.Volio bih samo da čijem iskreno mišljenje Doktora Košarke Moke Slavnića o tebi i tvojoj karijeri.Daleko si ti od dobrog trenera...baš daleko.ADIO željko najveći Srbine kako sam kažeš za sebe.
CZV
Obradovic je legenda evropske i srpske kosarke a Moka Slavnic veliki igrac i nikakav trener + prica svakakve gluposti... to su cinjenice !
uvredio je gomilu navijaca kmeee kmeee kmeee
Svetski prvak, evropski prvak sa reprezentacijom, sa klubovima 8 titula Evrolige sa 4 razlicita kluba, 15 odlazaka na F4, ko zna koliko jos prvenstava i svega, ali dobro u pravu si, to je sreca nije znanje.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.