Почетна / Кошарка / Евролига

ЗВЕЗДА У РУСИЈИ - Митровић и Лазић: Да се покажемо у бољем светлу

Звезда у петак од 19 сати гостује Зениту у Санкт Петербургу у 13. колу Евролиге
ФОТО: КК Црвена звезда

Кошаркаши Црвене звезде Лука Митровић и Бранко Лазић кажу да ће меч против Зенита бити тежак, али да ће тимском игром покушати да се на прави начин супроставе ривалу.

Звезда у петак од 19 сати гостује Зениту у Санкт Петербургу у 13. колу Евролиге.

- Не желимо да обећамо победу, али желимо да се покажемо у бољем светлу него што је топ било у претходне три утакмице, да коначно покажемо наше право издање и да се на тај начин супроставимо једној сјајној екипи, да ли ће то бити довољно видећемо. Жеља нам је да се покажемо у бољем светлу - рекао је Митровић новинарима пред пут у Русију и додао:

- То је екипа која је изузетно попуњена на свим позицијама, њихова највећа снага можда лежи у бековима који су нам добро познати. Џордан Лојд, Били Берон, играчи који имају много поена у рукама. Треба ће нам тимска игра и тимска одбрана, како бисмо им се супроставили.

Лазић се нада да ће екипа одиграти боље него у претходним мечевима.

- Биће изузетно тешко, пре свега што идемо у госте једној сјајној и искусној екипи, а њиховии досадашњи резултати показују у каквој су форми. Очекујем заиста тешку утакмицу, али сигуран сам да ћемо ми у односу на претходни меч дати све од себе да исправимо грешке да и се што боље покажемо у Русији. Ако будемо у прилици за победом, даћемо све од себе да бисмо дошли до тријумфа - рекао је Лазић.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Radonjizam
Mi mozda samo igramo u LS ali se zato u ABA ligi sedam godina igramo sa vama. Slaviti poraze od evroligaskih velikana je mozda i lakse podnosljivije nego li radovati se porazu od samo 15 koseva u nekada zvanom vecitom derbiju. Posle razlike od 20 i vise koseva za Zvezdu srecnijeg coveka verovatno od tebe nije bilo kada se je ona na kraju stopila i zaustavila se na simpaticnih +15. Radovanje ti je bilo isto kao kada se malom detetu pokloni cokolada. Sto se verovanja tice ti ne samo sto verujes , ti si ubedjen i sam znas da i ove godine KK. Cvena Zvezda osvaja ABA ligu i bice stari-novi predstavnik ABA lige u Euroligi.
bugiber
Prosle godine Vam nije uspelo .....Ali ove godine budite sigurni 18 pozicija je Vasa I niko nece moci da Vam je uzme. Samo treba da verujete .....
bugiber
Vi mozete samo da igrate.... I da slavite svoje poraze
I sta sa tim?
I kakve to veze ima sa vama? Mi cemo i sledece sezone da igramo Evroligu
Milos
Tzv zvezda.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.