Почетна / Кошарка / Евролига

Радоњић: Грешили смо, али они су заиста одиграли сјајан меч

Дејан Радоњић, тренер Црвене звезде, посебно је апострофирао фантастичну партију Уникса
ФОТО: И. Веселинов

Они су у сјајној форми већ неко време, показују то и њихови резултати. Причао сам о томе, изгледа и недовољно упечатљиво. Добили су Милано са скоро 30 разлике, имају много разлога да буду оптимисти у погледу резултата ове сезоне. Играли су сјајно од почетка, потентна су екипа нападачки, валоризовали су све, шутирали изванредно. Нисмо успели да уђемо у конкурентност. Треба да гледамо наше грешке и да нађемо разлоге слабости у нашој одбрани, али мора да се понови и апострофира још једном, да су они одиграли на изванредан начин – казао је Радоњић, који је потом додао:

Имали смо моментум у другој четвртини, могло је и више да се приђе. После тога су они са неколко ситуација подигли разлику, отворили су друго полувреме офанзивно квалитетно, то им је дало простора и самопоуздања да контролишу игру и дешавања на терену.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cisko Kid
Šta bi stručnjače sa tvojom atomskom odbranom, koju neki komentatori sa Arena sport kažu da je ubedljivo najbolja u Euro ligi, a možda i u Evropi u zadnjih deset godina.
bata mare
Opet bez energije, kao da je revijalna utakmica. Ko je kriv? Ti, naravno . Da li je moguće da ne možemo dovesti šutera i centra? Da li treba izgubiti sve šanse da bi ti i Čović shvatili neke stvari. A publika...strašno, da ne možemo napuniti halu, a igramo evroligu! Mada kako igramo. ..Bruka, i jedno i drugo. Prst na čelo bato!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.