Почетна / Кошарка / Евролига

Радоњић: Волден је ту, помоћи ће нам, макар да проведе мало времена на терену

После 25 утакмица у Евролиги Звезда је претпоследња, 17. на табели са седам победа и 18 пораза, а Басконија заузима 11. место са 12 победа и 13 пораза
ФОТО: ЕПА/Фернандо Алварадо

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је данас да његову екипу, која је и даље ослабљена, чека тешка утакмица против Басконије у Евролиги.

"Екипа Басконије у борби за Топ осам, с обзиром да има још довољно времена до краја лигашког дела, траже своју шансу, а по играма које су приказали сигурно припадају борби за саму завршницу. Екипа која је у одличном статусу, последње три утакмице су добили, сваку убедљивије од претходне (Жалгирис, Реал у Мадриду и Химки у Москви). Свесни смо да нас очекује добра екипа са великим квалитетом и тежак меч", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Кошаркаши Звезде играју у петак од 19 часова у Шпанији против Басконије, утакмицу 26. кола Евролиге. Тренер црвено-белих најавио је да ће Кори Волден бити у екипи.

"Још једно тешко гостовање, још један тежак меч у околностима у којима се и даље налазимо. Волден је ту са нама и помоћи ће нам макар да проведе мало времена на терену. Видећемо колико ће допринети, али то у овом тренутку није приоритет, важно је да је са нама, сачекаћемо неко време да дође до нивоа који нам је потребан", навео је Радоњић.

У београдском тиму поново неће бити Ленгстона Хола, Дуопа Рита, Лендрија Нока и Хоакима Колома.

Кошаркаши Звезде су у четвртак тренирали у Београду, а пут у Виторију планиран је на дан утакмице. Екипа ће се вратити у Београд одмах по завршетку утакмице. У првом делу сезоне у Београду Звезда је победила 90:73.

Капитен Звезде Бранко Лазић рекао је да је Басконија у доброј форми и да је свака утакмица у Виторији тешка, али да очекује напредак у игри црвено-белих.

"Очекујем да направимо искорак, враћа нам се Кори Волден који неће моћи у пуној мери да нам помогне, потребно је време. Очекујем свакако напредак у нашој игри, без обзира што нисмо имали много времена да се припремимо за ову утакмицу. Одлазимо у Виторију са жељом да одиграмо добро, јачи за тог једног играча и у том делу очекујем искорак", навео је Лазић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mnogo dobar grobar
Još jedno zabavno veče. Na put u Vitoriju ponesite bojanke.
NIMO
Pa ti si tu jadan ne bio

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.