Почетна / Кошарка / Евролига

Звезда вечерас на тешком гостовању против Ефеса

Спремићемо се најбоље што можемо у датим околностима за захтеван меч
ФОТО: КК Црвена звезда

Кошаркаши Црвене звезде данас од 17 сати у Истанбулу играју против Ефеса у 22. колу Евролиге.

Тренер Дејан Радоњић изјавио је да његов тим очекује још један велики изазов у дворани "Синан Ердем" у Истанбулу.

"После два тешка дуела против Барселоне и Морнара, очекује нас још један велики изазов против Ефеса екипе која има континуитет, велики квалитет и амбиције. Спремићемо се најбоље што можемо у датим околностима за захтеван меч. Биће нам потребна велика енергија и добра концентрација. Морамо да одиграмо добро не само на бековима Ларкину и Мицићу, који предводе тај тим, већ и против Симона, Бобое, Андерсона, Данстона, Плајса, Синглтона… То такође показује какав квалитет имају. Знамо да нас чека изузетно тежак меч у Истанбулу“, рекао је Радоњић.

Кошаркаш Џордан Лојд сматра да је пред његовим тимом захтеван меч.

"Тешка утакмица је пред нама, имамо мало времена да се припремимо за њу, потрошња је велика. Ритам је врло захтеван, али желимо да дамо свој максимум. Ефес је тим са изузетно дубоким ростером, велика опасност прети не само од Ларкина и Мицића већ и од свих осталих играча који имају огроман квалитет. Мораћемо да одиграмо као тим, чврсто и најбоље што можемо“, рекао је Лојд.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bubalo
Hol na Larkina i Volden na Micića.
Deki
25 razlike za Turke
Rafajlo
Odakle su sudije?
Da li vas je i malo sramota?
Do kada ce admin zurnala da prestane da pusta samo komentare navijaca partizana dok navijaca zvezde blokira i cenzurise ?
hahahhaahahaha
smesniji si id dekija!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.