Почетна / Кошарка / Евролига

Ефес на плус 39 против Химкија, Мицић солидан (ВИДЕО)

Милано славио у Берлину против Албе , Макаби бољи од Басконије
ФОТО: Евролига

Кошаркаши Ефеса победили су у Истанбулу екипу Химкија са 99:60 (26:19, 26:17, 23:10, 24:14), у утакмици 20. кола Евролиге.

Најефикаснији у домаћој екипи био је Сертач Санли са 19 поена и три скока, Шејн Ларкин је додао 15 поена уз по пет скокова и асистенција, док су Брајант Данстон и Буграхан Тунчер постигли по 12 поена.

Тунчер је уписао и пет скокова и четири асистенције, док је српски кошаркаш у редовима Ефеса Василије Мицић додао осам поена и шест асистенција.

У руској екипи најбољи учинак имао је Џордан Мики са 14 поена и три скока, Алексеј Швед је постигао 13 поена, а Девин Букер је додао 10 поена уз осам скокова.

Ефес има скор од 11 победа и девет пораза, док се Химки има две победе и 18 пораза.

У наредном колу Евролиге Ефес гостује Зениту, а Химки гостује Панатинаикосу.

 

Кошаркаши Милана победили су у Берлину екипу Албе са 84:70 (13:18, 29:16, 22:22, 20:14) у мечу 20. кола Евролиге.

Најбољи учинак у италијанској екипи имао је Зек Ледеј са 16 поена и пет скокова, док су Кевин Пантер и Луиђи Датоме постигли по 14 поена, уз Датомеова три скока. Кајл Хајнс је за екипу Милана додао 13 поена уз по пет скокова и асистенција. Владимир Мицов није био у саставу.

У екипи Албе најефикаснији је био Бен Ламерс са 18 поена и пет скокова, Џејсон Грејнџер је додао 16 поена и шест асистенција, а четворица играча су постигла по осам поена. То су Лук Сикма, Пејтон Сива, Тим Шнајдер и Маодо Ло.

Ло је уписао и пет асистенција и четири скока за поражену екипу.

Милано сада има скор од 12 победа и седам пораза, док немачка екипа има учинак од седам победа и 13 пораза.

У следећем колу Евролиге Милано дочекује Бајерн, а Алба гостује Басконији.

 

Кошаркаши Макабија победили су на свом терену екипу Басконије са 91:82 (26:21, 21:22, 21:17, 23:22) у утакмици 20. кола Евролиге.

Екипа из Тел Авива уписала је девету победу и уз 11. пораза заузима 13. место на табели Евролиге, док је Басконија на 12. позицији са истим скором.

Макаби су до победе водили Илајџа Брајант и Отело Хантер са по 14 поена, док је Анђело Калојаро убацио два поена мање.

У редовима Басконије најефикаснији је био Пијерија Хенри са 19 поена, уз осам асистенција, Алек Питерс је додао 18, а Рокас Гидраитис 12 поена.

Кошаркаши Макабија у наредном колу Евролиге дочекују Реал Мадрид, док ће Басконија угостити Албу.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.