Почетна / Кошарка / Еврокуп

Гондолијери превеслали Партизан и нанели му први пораз

Партизан је имао сјајан учинак после пет кола, али је поклекао кад су се његови навијачи томе најмање надали
ФОТО: М. Рашић
Партизан – Венеција 69:83 (18:21, 21:16, 9:25, 21:21)
Штарк Арена. Гледалаца: 7.801. Судије: Карлос Кортез, Јургис Лауринавицијус и Синан Исгудер.
ПАРТИЗАН: Загорац, Пејџ, Гордић, Парахуски, Јарамаз, Милетић, Величковић, Бирчевић, Јанвковић, Томас, Пејнерс, Мозли.
ВЕНЕЦИЈА: Уданох, Стоун, Брамос, Тонут, Деј, Де Николао, Филој, Видмар, Чапел, ПелегриноЦереља, Вот.

 

Врло лоше је Партизан почео меч против Венеције, гости су врло брзо стекли предност (9:0). Држали су Италијани разлику све до 19:10, а тада је свој тим тројком покренуо Загорац.

Недуго потом иза линије 6,75 погодио је и Пејџ, а до краја прве четвртине Партизан је пришао на три поена мањка (21:18).

Само што је почео други квартал, после поена Томаса и Пејнерса, Партизан је по први пут водио (22:21). Имали су црно-бели и седам поена вишка (32:25), а на полувремену само кош предности (39:37).

 Уместо да зиаграју чвршће, да раде оно што су радили од почетка сезоне, изабраници Андрее Тринкијерија одиграли су најлошију четвртину.

О томе најбоље говори резултат у ових десет минута, после којих је Венеција стекла убедљиву предност (62:48).

Није Партизан имао снаге нити расположених играча да начнии још један преокрет, па су гости сасвим заслужено стигли до тријумфа у Београду.

Семафор шестог кола Б групе Еврокупа:
Локомотива Кубан – Ритас 82:87 (20:25, 23:19, 17:19, 22:24)
Партизан – Венеција
Среда:
20,00: Лимож – Тофаш
Табела: Партизан 5-1, Венеција 4-2, Тофаш (меч мање) 3-2, Локомотива и Ритас по 2-4, Лимож (меч мање) 1-4.
Коментари33
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

trnina
Sa trenerom cirkuzantom, sa igračima kao što su Janković, Zagorac, Gordić, Parahuski, Jaramaz, Birčević,Pejners, Mozli, ne ulazi se u euro ligu. Treba nam ozbiljan plejmeker, dobra petica i dvojka šuter.
Leo
Da li neko moze da kaze onom Gordicu da povuce rucnu i ne uzima suteve osim ako nisu prodori u pitanju? Covek ne moze bazen da pogodi (sa penala ima 70%) a i u odbrani je rupcaga. Jedino sto je dobar asistent, u principu je Renfro za njega Medzik.
lazar matić
- Ako neko hoće da zapazi - ja od početka pričam da ovaj tim nema perspektivu, da je trener običan cirkuzant i kalkulator i da su rezultati daleko iznad igre. Mi niti jednu dobru utakmicu nismo odigrali niti u pripremnom periodu, niti od početka sezone. S druge strane napravili smo legiju stranaca oteravši naše dečake. To nije način za opstanak kluba, to je početak kraja. :-(
Trener je daleko od cirkuzanta. Te floskule "otjerali nase djecake" su izlizane, smijesne i daleko od istine. Daj neko ime kome treba da se da sansa. Uzmi cijelu Srbiju nema igraca da moze da iznese ime Partizana. Mozda neko iz Mege ili eventualno Radanov. Ostalo mozes slobodno prekriziti crvenom hemijskom. Situacija je alarmantna. Ako smo spali da u Partizanu igra Novica onda je ono na svjetskom stvarno uspjeh.
Budimo ljudi iako smo Srbi i prestanimo se radovati porazima nasih klubova od stranaca. Imamo mi dovoljno neprijatelja.
Da li sad vidite kakvu ekipu je vodio Djordjevic. Svaka cast ali Bircevicu nije vise mjesto u Partizanu a o reprezntaciji suludo i razmisljati. Izuzev ako si kosarkaski dunjer kao Djordjevic. Ozbiljno me razocaravaju Zagorac i Jaramaz. Nema nikakvog napretka vec nekoliko godina. Nadam se da ce Partizan dovesti neku peticu. Sa ovakvim rosterom nema sta da trazi u ozbiljnijoj utakmici. Novica je gdje treba na klupi. Tu i da ostane i da uzme jos koju platu. Ni on nema cime da doprinese timu. Kao sto rekoh i ranije najvise mi smrdi Gordic. Nije to onaj igrac sto je urnisao aba ligu prije dvije godine. Obzirom da Partizan gaji defanzivan stil normalno je da bude neka lapsus utakmica. Dicice Trinkijeri ekipu sigurno. Samo ta petica brate uzas. Jankovic. Mos' misliti.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.