Почетна / Кошарка / Еврокуп

Тринкијери: Нисмо блистали, али зграбили смо утакмицу у одбрани

Тренер Партизана Андреа Тринкијери оценио је да је добра игра његовог тима у одбрани била одлучујући фактор у победи над Ритасом
ФОТО: В. Марковић

Упркос томе што нисмо били нарочито ефикасни у нападу, што смо губили лопте, што нисмо имали пуно ритма, зграбили смо утакмицу у одбрани. На крају тим је учинио велики напор да победимо у гостима – оценио је Тринкијери.

Партизан је у трећем колу Групе Б Еврокупа победио Ритас са 66:61.

Желим да честитам мојим играчима. Вратили смо се. Играли смо физички веома захтевну, дефанзивно оријентисану утакмицу. Нисмо блистали, Ритас нам није дозволио да засијамо, ми њима нисмо дозволили да преузму контролу. Била је ово типична европска утакмица, са пуно контакта, пуно тешких потеза. Ово је наша друга победа на гостујућем терену, на месту на којем је увек тешко играти – истакао је Тринкијери.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- Majstore, uzmi se u pamet. Ti niti jednu dobru utakmicu nemaš u ovoj sezoni. Rezultati su iznad igre. To će doći na naplatu !
lazar matić
- Momci, ako je ova igra ono što vi želite od ekipe za koju navijate onda se neko od nas zaista ne razume u ovaj sport. Jedno je navijati, a sasvim drugo realno posmatrati.
Phil Jackson
Leprsava igra uz poraze u seriji? Pa sto ne kazes maticu kako treba...
Прикажи још одговора
Karlo Veliki
Iznenadjujuce odgovorna igra, posle poraza u Kopru, i zasluzena pobeda. Vreme je da prorade Pasuhovski i Pejners, ili... Ipak, u jucerasnjem dana bila je i jedna neprijatna vest. Veliki partizanovac, nadimak "Macak Kresoje", nije vise sa nama.
Che
Ovo je ogroman korak za prolazak u narednu fazu. Dobro je da su dve pobede u gostima, da se timska igra jos trazi, i da veci broj igraca je i dalje samo u rosteru.
grobar
Svaka čast ...volim te ko oka dva...
@Kleo
Imali su priliku komsije kao i mi dauzivaju u nasoj igri.
Kleo
Neka grmi Pionir i može da padne Lokomotiva!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.