Почетна / Кошарка / Еврокуп

Тринкијери уочи Монака: Нова сјајна утакмица пред нашим сјајним навијачима

Банџа Си ће у уторак играти против свог рођеног брата, који брани боје Монака
ФОТО: Н. Неговановић

Кошаркаши Партизана у уторак, 15. јануара дочекују Монако у 3. колу Топ 16 фазе, Еврокупа.

У прва два кола, оба тима имају учинак од једне победе и једног пораза, а црно-бели се због бољег кош количника налазе на челу групе.

Утакмица почиње у 19 часова, а пред дуел са француским тимом, крило црно-белих, Банџа Си поручује:

- Биће веома тешко играти против Монака, У тиму имају пуно искусних играча, са некима од њих сам имао прилику да играм и знам колико опасни могу да буду. Талентовани су, атлетски веома добри, али ми ћемо се добро припремити за изазов који је испред нас. Фокусираћемо се на себе и на оно што ми најбоље можемо да урадимо да бисмо дошли до победе - рекао је Си који ће у уторак играти против свог рођеног брата. - Играти против брата, за мене је увек посебан осећај. До сада, играо сам против њега чак 12 пута, али ово је први пут да се срећемо од кад сам у Партизану. Дефинитивно могу да кажем како је феноменалан осећај играти против чланова породице, јер су те утакмице увек веома, веома, добре.

Плејмејкер Партизана Маркус Пејџ такође истиче да ће сутрашњи меч бити тежак.

- Сутра је веома важна утакмица за нас и сви смо итекако узбуђени због тога. Играли смо веома добро последњој утакмици Еврокупа на домаћем терену, и желимо да тако наставимо и да наставимо победнички низ на домаћем терену. На тај начин желимо да останемо на врху табеле и да повећамо наше шансе за пролазак у четвртфинале. Биће тешко, они су сјајан тим, али ако будемо одиграли добру утакмицу, снажно и тимски, мислим да имамо добре шансе за победу - поручио је Пејџ.  

Тренер Партизана Андреа Тринкијери је поводом сутрашње утакмице изјавио:

- Пред нама је нова сјајна утакмица Топ 16 фазе Еврокупа пред нашим сјајним навијачима. Монако је веома, веома солидан тим са феноменалним тренером. Ова утакмица је одлична шанса за нас да поново уживамо и да покушамо да још једом подигнемо наш ниво игре - рекао је Тринкијери.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.