Почетна / Кошарка / Еврокуп

Штимац: Партизан је изазов, али наша предност је искуство

Српски кошаркаш из Турк Телекома Владимир Штимац, пред одлучујући меч против Партизана за пролаз у Топ16 фазу Еврокупа, поручио је да је веће искуство предност његовог тима у Београду
ФОТО: Евролига

Волим да играм у Београду, биће то велики изазов, не само за мене, већ за цео тим. Важно је да имамо на уму да смо искуснији тим. Надам се да ћемо да победимо и да се квалификујемо за Топ16. За оба тима је овај меч „победи или иди кући”, спремни смо – рекао је Штимац за сајт Еврокупа.

Рођени Београђанин игра у животној форми у другом европском такмичењу по снази са 14,8 поена и 7,3 скока по утакмици, док је трећи по индексу корисности (19,1).

Многи у нашем тиму играли су доста оваквих утакмица, фокусирани смо да победимо Партизан – навео је бивши српски репрезентативац.

Штимац истиче да не постоји разлика у приступу што два тима играју у околностима морања победе.

Нема разлике, увек се иде на победу. На сваком кораку морамо да размишљамо само како да савладамо ривала. Неопходно је да одиграмо чврсто и агресивно у одбрани – завршио је Штимац.

Утакмица десетог кола Ц групе Еврокупа Партизан – Турк Телеком игра се у среду од 20 сати у хали „Александар Николић”.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mosquito
Bice cupavo. Stizu delije.
Bojan
Čuo sam i ja da će doći delije na utakmicu. Pa šta nam Bog da, i ako izgubimo život ide dalje. Treba se adekvatno pojačati da nastavak borbe u ABA ligi, jer nam samo to donosi izlaz u Evropu. Pojačanja nam trebaju, jer smo mnogo tanki na mnogim pozicijama, pre svega plej i centar, jer Gagić i Lendejl i nisu ono baš što nam treba, kao što su Cirbes i Odzo. Treba nam jak i visok centar.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.