Почетна / Кошарка / Еврокуп

Ненад Чанак: Доказ да можемо да играмо са екипама оваквог ранга

Ненад Чанак, тренер Партизана, био је видно задовољан првом победом у Еврокупу, против Зенита
ФОТО: И. Веселинов

Изузетно значајна победа за нас, због самопуздања и доказа да можемо да играмо са екипама овог ранга. Прво полувреме је било много мекано, дали су неколико шутева из транзиције. Нашли смо петорку у другом полувремну, успели смо да исконтролишемо њихову транзицију и скок, свели смо их тада на 36 поена. Погодили смо и неке шутеве кад смо испали из акција, али у глобалу, заслужили смо победу – рекао је Чанак, који је потом наставио:

Велика је потрошња на оваквим утакмица, али је пропорционално томе велики значај оваквих победа. Знали смо шта нас чека што се тиче потрошње, нисмо једини који играју две утакмице недељно. Спремали смо се, имам у стручном штабу           људе искусније од мене, знају шта нас чека. Сигурно ће бити и осцилација током сезоне. Сад имамо три гостовања, Бар, Валенсија, па Ново Место. Бићемо максимално спремни, видећемо за шта ће то бити довољно.

Похвалио је потом  Чанак и публику:

Неко сам ко памти овакве утакмице, жеља ми је да ово буде нешто уобичајено, нормално.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

veteran 47
Kao što sam rekao,preko 7000 loversa u "hramu k" u kome je pao gigant košarke"Zenit" i ,kao što reče vaš igračM:"Ništa spektakularno!"
Zuk
Drugo poluvreme me je podsetilo na slavne dane kada smo bili evropski sampionii kada smo uzastopno osvojili cetrnaest prvenstava.Ocekuju se jos dva ekstra pojacanja sa kojim sigurno osvajamo ABA ligu.
ccc
I kad se probudis ode sanak pusti. Posle ovog sledi dobro otrežnjenje, Rekao je Simonović da imaju dosta povredjenih igrača da su se jedva sakupili da odigtaju. Mekel bez treninga igrao utakmicu a vama fali još mil eur da potroši država kako biste bili ex, To trošenje para će limar morati da pravda a boga mi i da dokaže odakle nu tolike pare. Radi se o dva tri mil eur.
Милан Којчић
Победа јесте вредна, али не треба се заносити причама како се може са екипама оваквог ранга. Прво, Зенит није неки висок ранг, а друго доошли су у Београд без неколицине најбољих играча. И да се разумемо, да се ова утакмица играла у Русији, Зенит би победио и са скраћеном ротацијом.
Dragan Lo
Potpuno si u pravu. U Evrokupu KKP je jedini klub visokog ranga, Zenit hibrid kao i ostali.
ljubo
pa svi pricaju da je zvezdafmp jedan od 5 favorita da osvoji euro cup, prvo taj klub nije na visokom rangu da bi osvojila eurocup,drugo kako bude vreme odmicalo sve ce se samo pokazati.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.