Почетна / Кошарка / Еврокуп

Обрадовићева Локомотива изгубила први меч у Еврокупу, и то у финалу, а 15 секунди пре краја имала +5

Екипа тренера Саше Обрадовића у борби за пласман у Евролигу нанизала 20 победа, а онда је, као и за Бајерн, "пеницилин" био Скоти Вилбекин из Дарушафаке
ФОТО: eurocupbasketball.com

До краја је било 11 секунди, лопта за стране за Локомотиву после тајм аута тренера Саше Обрадовића. Кулагин је лопту бацио у руке ривалима, а Скоти Вилбекин је 6,6 секунди пре краја погодио тројку за продужетак (72:72).

Камингс и Кид брзо су створили залиху за Дарушафаку (72:76), Камингс је и подебљао (73:78), али су Елегар и Баб тројком осам секунди пре краја вратили неизвесност (78:81).

Вилбекин је погодио оба бацања за Дарушафаку (81:78), Кулагин је покушао да донесе продужетак, али је погодио само таблу - 78:81 (14:15, 21:16, 17:18, 20:23, 6:9).

Тако је Скоти Вилбекин после рушења Бајерна у полуфиналу, у финалу дошао главе и Локомотиви, која је 15 секунди пре краја водила 72:67.

У Локомотиви из Кубана најбољи Кулагин са 18, Колинс са 14, Баб са 13 и Регланд са 10 поена, у редовима Дарушафаке сјајни Скоти Вилбекин са 24 и Вил Камингс са 19 поена.

До овог меча екипа из Кубана је била непоражена ове сезоне у Еврокупу, нанизала је 20 победа.

Реванш се игра у петак у Истанбулу. До титуле ће тим који први оствари две победе.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dušan
Neshvatljiv potez. Pa evo ne znam, posle ovakve gluposti ljubazno bih se zahvalio ovo majstoru što ne zna aut da izvede. Mislio sam da samo mi Srbi imamo gubitnički mentalitet.
Yugo
Gde je sada onaj Angel koji sve zna o ksarci. Da napadne i ovig tako zvanog trenera koji samo pare vidi u svojim ocima.
Angel je tu
@Yugo ... Nije Obradović kriv što Kulagin nezna da izvede aut.Saša obradović je sigurno najbolji svjetski trener ali Loko nema novca da dovede nekog super igrača što nije slučaj sa Fenerom,CSKA,Real,ili Barsom.Darušafaka ima jači i bolji sastav,ali samo Sašina jaka odbrana donosi rezultate,Saša je kao i svi zainteresovan za pare,Kupio je imanje vinograda u Meljinama kod H.Novog i prije nego je postao trener.Volio bih da je u Zvezdi i na čelu reprezentacije.Đorđević je odasvud išćeran kao neznalica.To se ne može sakriti.Vidi se iz vasione.
THE COMSAT ANGELS
Došo ti je glave Kulagin koji je toliko bezobrazan košarkaš da ne sluša uopšte Obradovića.Zato ga je i išćerao Itudis.Nisam mogo vjerovati da ovo neko može da izgubi.Sreća i greška Obradovića što nije u Januaru kupio beka koji će znati da vodi loptu.Ovo je bilo smiješno.Previše sam digo Obradovića a ogovarao Đorđevića.U košarci je samo potrebna sreća i ništa više.Znanje manje više jer svi treneri skoro isto znaju.A odlučuju igrači znanjem ili neznanjem.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.