Почетна / Кошарка / Еврокуп

Насмејани Саша Обрадовић: Није ме заболело што су ме погодили

Тренер кошаркаша Локомотиве Кубањ Саша Обрадовић рекао је да је његовој екипи били важно да победи Партизан у Београду и истакао да верује да ће црно-бели тек показати добре игре
ФОТО: Н. Неговановић

Ушли смо веома меко у утакмицу. Тако не може да се игра у оваквој утакмици, са Партизаном пред фанатичним навијачима. Почетак је правио проблем, али мислим да смо у другом полувремену направили разлику. Добра, заслужена победа. Да бисмо мало опуштеније играли другу фазу, изузетно нам је било важно да победимо овде. Задовољан сам – рекао је Обрадовић новинарима у Београду.

Кошаркаши Локомотиве победили су у хали "Александар Николић" Партизан са 93:83 у петом колу Групе Ц Еврокупа.

Партизан је показао да има велики потенцијал на позицијама бекова. Данас је и Семјуелс дао одређени допринос, што није био случај у претходним утакмица. Мислим да ће у будућност, поготово у Јадранској лиги, бити боље, али треба мало стрпљења, треба дати овом тиму времена – рекао је Обрадовић.

Тренер кошаркаша Партизана Мирослав Николић је пре меча рекао да је Локомотива фаворит за освајање Еврокупа, а Обрадовић је навео да улога фаворита треба да се заслужи.

Дуго је такмичење, очекују се одређене измене. Амбиције су увек велике, не бежим од великог притиска, али само размишљам како да побољшам игру свог тима и како ја да будем бољи – рекао је тренер Локомитиве.

Новинаре је занимало и да ли би се вратио у Србију да ради.

И то је далеко. Имам трогодишњи уговор, лепо ми је тамо, осим путовања који су тежи део посла. Не знам, никад не реци никад, никад не знаш шта сутра доноси. Не размишљам тако далеко – рекао је он.

На крају првог полувремена Обрадовића је предмет који је долетео са трибина погодио у главу.

Није ме заболело – рекао је Обрадовић уз осмех.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FIBA da reaguje
Dozivotno izbaciti dinamikigokeju iz svih evropskih takmicenja za narednih 20god. zbog ovoga!
liks
a đe nađe te dinamikigokee pa mi smo na istoj adresi nismo još u famrzivaču niso prodali grb,nismo prodali trofeje ,nismo prodali ništa ista adresa e to ti je sine raszlika.jednom kad promeniš adresu nisi više onaj klub iz 1945..utuvite to u glavu.e kad to partizna napravi budi siguran da za taj klub neću navijati.kao vi pantere
uzicanin
Kaze neko ciji su navijaci ubacivali kese sa urinom na teren,drmali koseve kod izvodjenja bacanja,ubacivali zivotinjske bubrege na teren,ubacivali svinjske papke na utakmici EL,pljuvali trenera Jovanovica,gadjali bakljom igrace Partizana,napadali trenera Partizana u restriktivnom prostoru......kaze neko ciji je Predsednik kluba Zezelj udario svog navijaca posle utakmice.Molim te budi normalan i idi sa vesti.Inace ruzano je to sto je LEGENDA Obradovic to doziveo od strane naseg kluba.
Прикажи још одговора
Гробар са Истока
Нисам приметио тај моменат са Обрадовићем, заиста. Добра утакмица три четвртине са наше стране. Падамо у четвртој четвртини стално. Добили су нас јер имају дужу клупу. Много су им квалитетнији играчи са клупе од наших, и то је то. Не знам када ћемо да повежемо две квалитетне одбране али је крајње време да то почнемо да радимо. Терај даље. Него, где сте Дерби и Евро навијачи вечерас? Сморио вас Дерби, а ? Није била ,,баба" лига, није била домаћа лига, већ текма у Еврокупу и то са најјачим противником тренутно. Ако је у питању Митровдан, онда у реду али неће бити да је то. Фолирате и лажете деценијама о некој великој љубави према клубу. Шупља прича. Па да нема Дербија и неке јаче европске утакмице не би се знало да уопште постојите. За мене сте велика срамота, увек били.
Marko
Otis`o si Dulo ostala je mrznja!
Zoran CZZG
Izbaciti kompleksaše!
Pavle
@...ma idi i leči se,čime je Obradović ovo zaslužio?
Pa
Izbaci se...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.