Почетна / Кошарка / Еврокуп

Чанак: Мој тим је за мене најбољи на свету

Лијеткабелис је у Литванији победио Партизан 93:78 у Еврокупу
ФОТО: euroleaguebasketball.net

На паузи је рекао да очекује реакцију Партизана. Јер – сматра да је то један од најбољих тимова Еврокупа. Међутим, ту реакцију ривала његов тим ипак није дозволио. Како? После свега објаснио је Ненад Чанак, тренер Лијеткабелиса.

- Од почетка смо играли као тим, тако смо наставили и у другом полувремену. Наставили смо да контролишемо скок, после тога само погодили и неке шутеве. Онда је било много лакше.

До једне од највреднијих победа у Еврокупу, Лијеткабелис је стигао у некомплетном саставу. Што овај резултат чини још посебнијим. Чанак је на то додао:

- Ми смо пре свега тим. Честитам играчима на партиј и победи. Мој тим је за мена најбољи тим на свету. Играли смо срцем, један за другог.

Био је капитен Партизана, подизао трофеје. Био је и помоћни тренер, па и шеф струке тима из Хумске. Као први тренер освојио један Куп Кораћа. Емоције према свом некадашњем клубу не крије. Али – пре свега је професионалац.

- Наравно, ја сам Партизаново дете. Али, сада сам био фокусиран на утакмицу. Остварили смо победу која нам доноси много тога. Заиста сам срећан сам што смо добили овај меч – рекао је Чанак. 

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tako je Canak....
Nije vam to trebalo protiv bivseg kluba drugovi Canak i Gagi. Demonstracija superiornosti, viska zelja za pobedom i veliko pozrtvovanje vaseg tima odaje utisak kao da ste se drzali teze: " Dajte nam Partizan da se igramo sa njim ". Ali za srecu Gospod vam je dao pamet pa ste smanjili gas i sa +29 Vi se spustiste na ipak neku humanu razliku koja je kako tako na kraju ublazila golgotu Partizana.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.