Почетна / Кошарка / Еврокуп

ЦЕНТАР ПАРТИЗАНА У ЖИЖИ - Лесор оборио рекорд Еврокупа

У Анкари је Партизан поражен 71:85, код Партизана је најбољи био Лесор са 14 поена, осам скокова и 11 фаулова направљених над њим, има је 17 индекс поена
ФОТО: eurocupbasketball.com

Партизан је у Београду 18. јануара у 10. колу Еврокупа победио Хамбург 102:77.

Заблистао је тада новајлија међу црно-белима центар Матијас Лесор са 22 поена, шест скокова, пет украдених лопти, једном асистенцијом, једним блоком и 33 индекс поена - био је најбољи у редовима Парног ваљка.

У 11. колу Партизан је гостовао Турк Телекому, поражен је у Анкари 71:85, а поново је код Партизана најбољи био Лесор са 14 поена, осам скокова и 11 фаулова направљених над њим, има је 17 индекс поена.

Ипак, оно по чему је Лесор у жижи је негативан рекорд са меча из Анкаре.

Шутирао је 16 слободних бацања и погодио само четири. Чак 12 промашених бацања је нови рекорд Еврокупа,

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

moma52
Ovi što pišu da ga Zvezda nije htela,verovatno ne znaju da on ne bi mogao da igra u Evroligi,nastupao je za Makabi,a da ga dovode za ABA ligu,nemaju ni potrebe,jer već imaju dovoljno iskusan i dobar tim,da bi bili prvi u ABA. Mislim da je što se ambicija u EL tiče,da je to za ovu sezonu završena priča,a ako budu dovodili nekoga ,dovešće ga verovatno da bi igrao i sledeće sezone. Lesor je dobar igrač i vreme će to pokazati,pa zar nije u Monaku bio izvanredan?Onako slabo izvođenje slobodnih bacanja je čudno,jer on ih savim korektno izvodi,ali naiđe i takav dan,setimo se Veselog i 0 od 11 u finalu EL. Što se očekivanja zvezdaša tiče,neka ne brinu,kada se otvori pandorina kutija laži,opet će biti srećni,samo ne znam da li u toj kutiji postoje i transferi igrača iz Zvezde u FMP i obratno i koliko je ko platio.Kako to da nijedan igrač iz FMP-a,pod istim uslovima, ne pređe u Parizan,kad već ne postoji sukob interesa i sve je transparentno,izgleda da se Ćoki okreće bananama i tu ima ćara.
Markoni
Kako onda moze da bude NAJBOLJI igrac? Jedino moze da bude NAJEFIKASNIJI.
Лола
После овог протеклог времена од доласка Обрадовића може се рећи да играчи дангубић. Загорац. И Трифуновић нису ништа више напредовали него прошле сезоне чак ни као резервна опција не помажу .остали се још чекају сђмаилагић је показао да може али се губи. Куруч има тело може али неку кочницу има глас и мадар само у тачкицама показују квалитет .и шта је остало најискуснији који би требало да решавају утакмице Аврамовић. Мур. Ледеј. Пантер. И лесор посебно ледеј и Пантер од прошлогодишњег плеј-офа где су били водећи играчи до партизана где су резервисани и нису водећи све ове месеце Жељко покушава али неиде пораз од звезде од цедевита једва побеђена Игокеа морнар. Пораз од меге неможе се гледати има времена сезона је дугачка .да има времена али се не види да играчи могу бити бољи . Мора да се ради треба да се ради али нешто кочи незнам узрок .тај проклети шут од почетка сезоне кубуримо ледеј и Пантер треба да дају 30/40 кошева али нема мука је то .
pa kako da napreduju?
Pa Dangubic ove godine puni 29 godina a Zagorac 27, nemaju oni gde vise da napreduju, oni su vec formirani igraci, a Trifunovic je nesto sitno bolji nego prosle sezone, pogotovo u Evrokupu gde je prosle sezone bio ocajan, ali generalno nista specijalno nije ni ovako, sa dva drafta se povukao jer ga niko ne bi uzeo cak ni sa poslednjeg mesta, preslikani Vanja Marinkovic, s tim da je Vanja jedino brzi od njega. Ispovredjivani i istroseni Gagi bi bio bolji od njega, a realno se previse ocekuje od Trifunovica, nije on ni blizu novog Bogdana po talentu.
011
Zagorce odlazi Danguba pobegni Avrame nestani

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.