Почетна / Кошарка / АБА лига

Шћепановић: Jeдна од мојих највећих животних жеља се остварила

Владо је у два наврата био играч црно-белих, заменио је Андреу Тринкијерија
ФОТО: kkpartizan.rs

Партизан је синоћ озваничио сарадњу са новим тренером Владом Шћепановићем, који је представљен данас, али путем видео линка, због пандемије корона вируса.

Нови тренер кошаркаша Партизана изјавио је да је доласком на клупу црно-белих остварио једну од највећих животних жеља.

- Велика ми је част и задовољство што сам данас на овом месту као први тренер Партизана. Једна велика обавеза је пред свима нама, нарочито преда мном, мојим стручним штабом и играчима. Оно што могу да обећам јесте она чувена Черчиловска - крв, сузе и зној. У спорту је незахвално било шта обећавати, али зна се шта је Партизан и где треба да буде.

Председник Остоја Мијаиловић пожело је срећу новом тренеру екипе.

- Пожелети добродошлицу партизановцу попут Влада Шћепановића било би сувишно, јер је КК Партизан његов дом и његов останак је ствар којој се сви радујемо. Уз подршку свих који воле Партизан, заједно можемо до остварења највиших циљева. Срећно Владо!.

Бивши играч црно-белих, који је претходне две године радио као помоћник у стручном штабу Андрее Тринкијерија, и званично је постављен на место првог тренера Партизана.

Шћепановић је бивши првотимац Партизана који је током своје играчке каријере био миљеник навијача црно-белих. Шћепановић је у два наврата играо за Партизан (сезоне 2001/02 и 2003/04), а у том периоду је помогао црно-белима да освоје две националне титуле и један национални куп.

После завршетка играчке каријере, Шћепановић је током лета 2016. године постао тренер Будућности, али је у Подгорици остао само до новембра исте године. Након тога, Шћепановић се преселио у Немачку где је у сезони 2017/18 радио као помоћни тренер Андрее Тринкијерија у Бросе Бамбергу. Наредне сезоне, Шћепановић се вратио у Београд и Партизан где је поново био помоћник у стручном штабу Андрее Тринкијерија.

Током претходне две године колико је радио као помоћни тренер у стручном штабу Партизана, Шћепановић је са црно-белима освојио један АБА Супер Куп и два национална купа.

Владо Шћепановић је са Партизаном потписао двогодишњи уговор, а стручни штаб ће уз њега чинити: Александар Матовић, Дејан Мијатовић, проф Владимир Копривица и други сарадници који до су и до сада чинили стручни штаб.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobari
Srecno, Scepo Grobaru!!!
Žika
Ako je od Ostoje limara, mnogo je. Nedostaje "PAMETAN" komantar Mačvanov.
Profesor
Vladimir Scepanovic nece sastaviti na klupi Partizana do kraja oktobra. Prvo, on je pocetnik kao trener, a drugo nema tu kvaliteta u ekipi, sve sto je vredelo otislo je u vece, bogatije i organizovanije klubove. Partizan se je prosle sezone malo oporavio kao klub ali je to ocigledno bilo kratkog daha. Bez novcanih sredstava nema ni kvaliteta. A u Partizanu novca jednostavno nema.
Marko Pavlović
Profesor Vladimir Koprivica?
Todor strasni
Vidio sam mnogo negativnih komentara navijaca i na samu mogucnost da Scepanovic postane trener Partizana. Ja sam zadovoljan izborom kluba. I srecan sto ce Partizanovac biti trener. I imam dobar predosjecaj. Nema neko veliko iskustvo, ovo mu je tek drugi samostalni angazman, ali nije ni pao s Marsa. Tu je, sa ovom ekipom, vec godinu i po. Ucestvovao u njenom stvaranju, ucio od jednog Trinkijerija. Imace strucnu pomoc Androica, savjetodavno sigurno i od Zoca. Igrace poznaje, vecina ih ostaje, neki sistem vec postoji. Ako je Danguba njegova zelja, a vjerujem da jeste, mislim da ce ga iskoristiti na najbolji nacin. Mi ne mozemo kao cigani svaki dan da dovodimo po jednog evroligaskog crnca, ne pitajuci sta kosta, ali mislim da pametnom politikom, krvlju, znojem i suzama, kako rece Vlado, mozemo uspjesno da im pariramo. U svakom slucaju, puno srece i uspjeha Vlado u svom Partizanu. I da te za 2 godine molimo da potpises novi ugovor...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.