Почетна / Кошарка / АБА лига

Aмериканац Треј потврдио да је потписао на две године за Партизан

Дресел стиже из земунске Младости, филијале црно-белих у КЛС-у
ФОТО: Instagram/treydrechsel

18 поена - 3,2 асистенције - 7,6 скокова по мечу у дресу земунске Младости, све је то препоручило Треја Дресела Партизану.

Старији брат је из млађег повукао Американца и са њим потписао уговор, што је и сам Дресел потврдио на друштвеним мрежама:

- Сада је званично. Уговор на две године. Узбуђен што ћу играти за црно-беле. Само Партизан!

Дресел има 23 године, висок је 198цм, покрива позиције плеја и бека.

 

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule "Grobar"
Da li iko zna sta se desava sa onim Daliborom Ilicem iz "Igokee"? On je vec prevazisao sredinu kakva je "Igokea" Decko je ekstra talenat za poziciju "tri" i mislim da ce se upropastiti ako ostane da igra za "Igokeu". Njemu za dalji razvoj treba klub sampionskih ambicija i prave kosarkaske tradicije, a to je u Srbiji mozda jedino "Partizan" uz "Borac" iz Cacka. Mislim da bi mopgao da odigra i na "cetgiri", pa cak i na "dva", u nuzdi, a ima fizikalije za NBA ligu. Po meni je Dalibor Ilic veci potencijal od Miskovica.
Figaro
Ovo je igrac za Mladost, ali nesto stariji.
na 3 sezone
potpisao je na 3 god
Dule "Grobar"
Slobodane, decko dolazi u "Partizan" jer trazi sansu da se dokaze. u zemunskoj "Mladosti" to objektivno nije mogucno igracui koji je sportski ambiciozan. U Zemunu je igrao za sitnis i pokazao je odredjen potencijal. Dakle, to sto je stranac, ne znaci nuzno i da je skup ighrac ALi, moze da postane skup igrac. Od 30 igraca vasa dva kkuba u ABA ligi, 15-orica su straanci. Zao, pokrij se usima kada pricas o trosenju novca... Vasa "C. zvezda" je najskuplja srpska investicija, sa nesrazmerno skromnim rezultatima u odnosu na ulaganja. Psssst, dakle!
Луциано
Овај играч је добар питање је само како ће се уклопити у велике захтеве партизана .увек може да искочи неки добар играч из малих средина .никад се не зна .а можда су ПАРТИЗАНОВЦИ планови другојачији

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.