Почетна / Кошарка / АБА лига

СТИГЛА КОНАЧНА ПОТВРДА - Партизан: Grazie Andrea

Партизан и тренер Андреа Тринкијери су постигли договор о прекиду сарадње
ФОТО: И. Веселинов

Андреа Тринкијери више није тренер Партизана. Италијански стручњак и клуб, постигли су данас споразум о прекиду сарадње која је почела 1. новембра 2018 и за 20 месеци клубу донела два трофеја у Купу „Радивоја Кораћа“ и један АБА Суперкуп.

Тринкијери је у Партизан стигао током сезоне 2018/19, наког пораза од Задра у утакмици 5. кола регионалног шампионата и оставке тренера Ненада Чанка. До краја те сезоне, црно-бели су играли полуфинале АБА лиге, финале Супер лиге Србије и освојили Куп „Радивоја Кораћа“ уз учешће у Топ 16 фази Еврокупа

У сезони за нама, црно-бели су до прекида изазваног пандемијом вируса Ковид 19, били на првом месту у АБА лиги, односно имали најбољи скор у Еврокупу и обезбеђену предност домаћег терена до самог краја такмичења. Такође, освојен је АБА Суперкуп на почетку сезоне, односно још један Куп „Радивоја Кораћј“ у фебруару 2020.

Ипак, након прекида сезоне и паузе, тренер и клуб су постигли договор да од сезоне 2020/21 крену различитим путевима.

Партизан се захваљује Андреи Тринкијерију на свему учињеном у протеклих 20 месеци и жели му пуно среће у наставку каријере.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sigurica
Dovodi ga Zvezda , da bude pomoćnik Obradoviću.
Slave
Da nam pece pljeskavice
zorge
Ostoja je ostao duzan odgovora, da li je Trinkijeri otkupio godinu prekida Ugovora?
Marko Pavlović
Jeste.
Pih
Tradizzione di dollari
Али Баба и 40 глупости
Бла, бла... Него, пошто дотични има још годину уговора, колико је обештећење? Шта, нема обештећења? А зашто га нема? Па који ће вам онда и уговор када се са вама договара на 'о том-потом' начин... Српска доказана доброта (у преводу вечна и непоправљива глупост) на делу... Заиста, чувена емотивна болећивост Срба према вајним пријатељима у хришћанском стилу 'ко тебе каменом...' (у преводу 'хоћу да идем за џабе, а дођете ми и за карту - ок, иди игумане, срећан пут') довела нас је у историјски безизлаз - немамо више пријатеља. А ускоро неће бити ни нас.
moma52
Odšteta ? To je sravnjeno sa neizmirenim dugovanjima,ista stvar i sa Voldenom,kavo crno otkupljivanje ugovora,jednostavno,oprošten dug za čiste papire.
ima i klauzulu za evroligaski klub
Ako se drzis tih ugovora budi srecan sto igraci i treneri i bivsi i sadasnji ne traze sva dugovanja i sto su ovi sto su ostali pristajali uopste na smanjenje zbog Korone. Koliko igraca je i ovde doslo jer su raskidali ugovore sa njhovim klubovima. Kosarka nije fudbal da se pravis naivan i ocekujes obestecenja i ostala kojesta.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.