Почетна / Кошарка / АБА лига

Вестерман о преласку у Звезду: Могу да се вратим само у један клуб у Београду

Кошаркаш Фенербахчеа Лео Вестерман рекао је данас да је посвећен том клубу, поводом спекулација да би могао да пређе у Црвену звезду и истакао да ако би се враћао у Београд, да „може да се врати само у један клуб”, алудирајући на Партизан
ФОТО: Евролига

Вестерман је поруку написао на српском језику.

У последњих неколико дана сам чуо пуно спекулација у вези са мном. Желим да истакнем да сам ја играч Фенербахчеа и да сам у потпуности посвећен том клубу. Такође, ако се икада будем враћао у Београд, то може бити повратак у само један клуб! – навео је Вестерман на Твитеру.

Домаћи медији су спекулисали да је Звезда заинтересована за довођење Вестермана.

Француски кошаркаш је од 2012. до 2014. године са успехом играо за Партизан код тренера Душка Вујошевића, освојио је две титуле српског првенства и АБА лигу.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

straja
Da li te je iko zvao...ili se mozda nudis (EPP) ....uostalom i ti si jedan od onih cija se vernost i ljubav KUPUJE lovom!!!! i ovaj Trinkic bio iz ljubavi...pa naravno PREMA LOVI!
srbijanac
Neka Zvezda pojaca ponudu na 1milion pa da vidimo da li ce tako i dalje da prica
Srbin
Neka "pojaca"...dok moze...
Lovernj i Vesterman
Neki ne zaboravljaju...
Božidar
,,Ljubi ga majka''
Marko Pavlović
U sezoni 21/22.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.