Почетна / Кошарка / АБА лига

Мијаиловић: Бокан и Човић на истој страни, много људи има страх од Партизана (ВИДЕО)

Председник Партизана Остоја Мијаиловић, као што је то црно-бели клуб већ навикао навијаче, одговарао је на њихова питања у емисији ТВ Партизан, под називом "Питајте председника"
ФОТО: В. Марковић

Мијаиловић је, између осталог, говорио и о минулом састанку челника клубова АБА лиге путем видео линка, а нагласио је да му је "апсолутно јасно зашто су председници Будућности и Црвене звезде, Драган Бокан и Небојша Човић, тренутно на истој страни, иако су донедавно ратовали."

- То је доказ да је свашта могуће. Видели смо њихове односе претходних година, али ово је доказ да интереси мењају законе. Мени је потпуно јасно шта је по среди, много људи има страх од Партизана. Ми у Евролиги имамо посебну снагу, истакао се у Еврокупу и оставио озбиљан траг у овој прекинутој сезони. Нисам веровао да је могућа та комбинација, тај спој, али видимо сви да је и то могуће.

Једна од централних тема је и статус тренера Партизана Андрее Тринкијерија, с обзиром да се појавила информација да би Италијан по завршетку сезоне могао да напусти црно-беле, са којима бележи одличне резултате.

- Андреа је тренер има уговор и за наредну такмичарску сезону. Разговараћемо око продужетка сарадње. Појавили су се неки исечени снимци, где ја јесам говорио да сви имају откупну калузулу, што је нормално и тржишно могуће за све. Постоје неки клубови који су заинтересовани, али навијачи немају разлога за бригу. Партизан има квалитетног тренера, добро је одабрао.

Наравно, дотакао се Мијаиловић и евентуалног играња Евролиге у наредној сезони.

- Ми морамо да пронађемо начин да функционишемо где год да играмо, у Евролиги и Еврокупу. Ми смо ове сезоне показали највише и у АБА лиги и Еврокупу и знамо да би био велики преседан да Партизан не игра Евролигу следеће сезоне ако се она не настави.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dole
Jasno je da niko nista ne moze da izgubi osim Partizana i onda se udruze, neudruzivi...
Karlo Veliki
Covic i Bokan mogu zajedno samo ako iza toga stoje njihovi mentori, Milo i Aleksandar. Mentori guraju svoje nacionalne klubove a iza ledja imaju i udela u velikim infrastrukturnim projektima preko arapskih investicionih i gradjevinskih fondova. Oni koji sumnjaju mogli bi da se prosetaju gl. gradom Srbije ili obalom Bokokotorskog zaliva, i malo se raspitaju..Moguci blok Buducnost i CZ,definitivno, podelice ABA do ivice njenog raspada. Vec sada se moze reci da se formira i antiblok i to cemo videti na Skupstini.... Izlaz je da se liga drzi vazecih propisa i odigra do kraja.. .
ACM
Ne lupaj gluposti.
ušati đoko@umri mamu.....
Neko se finansira , a netkome "podrjetlo" i registriran u hrvatskoj !!!
Прикажи још одговора
mafija
Bili zajedno, pa se svadjali, pa opet zajedno...
Sidnej
Koju bre vi snagu u Evroligi imate ??? Kada ste vi igrali Evroligu, igrali ste 5-10 utakmica ukupno !!! Bilo limare nekada , ne maštaj o tome više . Ako se nastavi ABA , nemate nikakve šanse da je osvojite , da li ti je jasno ??? Vi ste jsd kk prošlost !!!!
ACM
Tako je Mile, i po komentarima koje ostavljaju se vidi ko je ko.
mamatijedolećelava
Proveravao sam više puta , možda sam ti tatko !!!
Прикажи још одговора
!!!
Dace bog da zvezda ponovo igra EL samo zbog vas takvih .Nema gorih od vas definitivno!
Miki Mausi
U cemu je problem, kada vas svi tamburaju? Kako u kosarci, tako i u fudbalu. Svi se sa vama sprdaju!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.