Почетна / Кошарка / АБА лига

Духовити Бокан: Будућност ће предложити да организује фајнал-фор АБА

Председник Будућности је у подгоричким медијима навео да ће овај предлог изнети на видео конференцији Скупштине АБА лиге у среду 22. априла
ФОТО: АБА / Будућност ВОЛИ

Драган Бокан, председник Будућности у подгоричким медијима је изнео предлог за завршетак Јадранске лиге који би, да се не употреби грубља реч, могао назвати духовитим. Наиме, Бокан је за Побједу навео да је Будућност „спремна да преузме одговорност организације завршног турнира АБА лиге” што ће предложити на предстојећој видео Скупштини АБА лиге.

- Имајући у виду тренд да имамо смањен број обољелих на дневном нивоу, Црна Гора би могла најбоље да прође у региону. Будућност и Подгорица су спремни, ако се сложе други клубови и ако ситуација са епидемијом буде повољна да организујемо фајнал-фор АБА у Подгорици. У јуну, јулу, септембру, небитно, наравно без присуства публике - рекао је Бокан.

Такође, председник Будућности сматра да би четврти учесник ог турнира требало да буде Морнар који је коло пре краја бољи од Цедевита Олимпије која је већ расформирала тим. Сами процените  да ли је реч о бризи за такмичење или покушају да се из постојеће ситуације извуче корист за Будућност која је друга у лигашком делу такмичења.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kind of Blue
Koliko vidim,veoma mnogo spekulativnih ideja. Mislim da ce se sve pokrenuti od NBA. Ceka se njihova odluka,a zatim ce Bertomeu doneti resenja verovatno vise bazirana na finansijskim nego li sportskim parametrima vezana za EL i EK. U takvoj situaciji,Partizan,Buducnost i ono sto optimisti zovu Zvezda (skraceno "osoz Zvezda") tesko mogu da se nadaju necem povoljnom. Tek onda na red dolazi ABA koja ce slepo slediti preporuke EKA. Jasno je da Partizanu odgovaraju sva resenja,osim F4 u jednom gradu,igranje bez publike ili ponistenje sezone. Dakle upravo suprotno od onoga sto odgovara "osoz Zvezdi". Buducnost bi da ospori Partizanu prednost domaceg terena,ali ne mislim da suruje sa Covicem,jer bi vec u polufinalu jedan morao napolje. I na tome ce se i zasnivati lobiranje u narednim danima. Ako ABA uopste dobije prohodnost u EL,jer je to jedini bitan faktor eventualnog nastavka takmicenja. Bez Wild Card EL za prvaka ABA,svaki dalji nastavak sezone gubi takmicarski smisao.
Džordž
1999 nije slao ovakve predloge, Budućnost je tada proglašena za prvaka bez nastavka,a predlog je urnebesan,igra se u Podgorici, Mornar je 4 eto tako zato što je on predložio,čojstvo na delu,bez imalo srama i obraza
ACM
I u ženskoj konkurenciji (WABA liga) je Budućnost proglašena prvakom. Njima je to naravno ok.
Che
Ima logike da Bokan i Covic nastupaju zajedno. Prvo je Covicu najbitnije da Partizan ne prodje, a drugo, mnogo manje frke ce ce imati ako izgubi od Bokana. Covicu je vazno da se skloni Partizan a da pobednik njegovog polufinala, pobedi i u finalu.
zorge
Bokanova izjava pokazuje da Buducnost ne nastupa sama, vec da je u koordinaciji sa jos jednim klubom. Cilj je da se izmakne stolica, na terenu stecenog preimucstva, Partizanu a onda da se izmedju ta dva tima resi pobednik,.
Севера део
Па,то је 1600 гледалаца,којих неће бити.
Karlo Veliki @ Severa deo
Hala Pionir je renovirana, i njen novi kapacitet je 8 000 gledalaca.
Прикажи још одговора
Željko Pavlović
Bravo.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.