Почетна / Кошарка / АБА лига

Звезда лако кроз Железник, шампион АБА лиге обезбедио пласман у плеј-оф

Црвена звезда ће у плеј-оф кренути са трећег места, ривал ће им бити другопласирани тим, Партизан или Будућност
ФОТО: АБА лига/КК ФМП
ФМП – Црвена звезда 79:87 (16:26, 19:30, 19:21, 25:10)
ФМП: Рит 13, Лазаревић 4, Ускоковић 8, Пецарски 7, Пот 5, Ђоковић 14, Раданов 5, Радовановић 8, Тејић, Шешлија 2, Улубај 7, Ђорђевић 6.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Пантер 6, Браун 4, Перпероглу 13, Давидовац, Лазић 5, Гист 11, Лукас 2, Џенкинс 6, Симанић 13, Јовановић, Оџо 10, Штимац 17.

 

Осим стартних 2:0, предност је током читавог меча била на страни Црвене звезде. Већ у осмом минуту, после поена Штимца, црвено-бели су имали довицфрену предност (22:12).

У другој четвртини та разлика је додатно нарасла, све до „плус 22”, пред одлазак на одмор. Тада је питање победника, ако се оно уопште и постављало, било решено.

До краја, Пантери су успели да приђу на 14 поена минуса и да наетрају Шакоту да затражи тајм-аут (81:67). Наравно, проблема није било, црвено-бели су лако убележили нови тријумф.

Семафор 21. кола АБА лиге:
ФМП – Црвена звезда 79:87 (16:26, 19:30, 19:21, 25:10)
Цедевита Олимпија – Будућност 81:79 (18:18, 20:20, 17:21, 26:20)
21,00: Партизан – Мега Бемакс
Петак:
Игокеа – Цибона 84:97 (27:23, 21:33, 19:24, 17:17)
Субота:
Морнар – Крка 82:73 (19:13, 20:16, 14:24, 29:20)
Недеља:
Задар – Приморска 99:79 (27:21, 36:22, 14:14, 22:22)
Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule "Grobar"
Jucerasnja utakmica FMP "Zvezda", bio je obican trening - mec. Bilo je smesno na sta je to licilo. Istina, gledao sam tek drugo poluvreme. Medjutim, dobro je da Covic i dalje gura dve svoje ekipe u istom rangu jer, "Zvezda" svake godine ima dva ozbiljna meca manje. Doduse, u odnosu na sve ostale, "Zvezda" uvek startuje sa plus cetiri boda za koje ne moraju da se bore i to im dodje kao neka relaksacija. Drugim recima, Covic ne moze da shvati kako svom klubu br. 1 ("Zvezdi") pravi "medvedju uslugu" spustanjem takmicarskog tonusa u bitnim delovima sezone jer ispadaju iz pravog takmicarskog ritma. Bas me zanima sta ce Covic sada da izmisli da se ne bi igralo u Podgorici? Verujem da je najblize pozivanje na "Corona" virus tj. na mec bez puiblike.
Севера део
Партизан, Игокеа?Шта ће бити са њима?
Menadzment ABA lige
Kao da pocinjes sah sa 2 pesaka vise... Novo pravilo - moze isti vlasnik klubova, ali se bodovi iz medjusobnih meceva ne racunaju... Zvezda komotno sedma, FMP mozda sesti... Pa vi razigravajte filijale.
Slobodan
Gledam snimak utakmice, i ne mogu da shvatim mlade ljude, igrace FMPa koji su na teren izasli da izgube bez borbe. Na licima igraca oba kluba bezvoljnost ,apatja... Ono malo gledalaca ne shvata zasto je tu!?
veliki i mali tata
Sveopsti cirkus...kao i drzava...
bata mare
Trebalo je da budemo cetvrti jel bi nam bilo lakse sa klovnom i pacerima ali sta je tu je, dizemo formu i gazimo.Prst na celo bato!
misa tumbas
ulaze Ficko i Kuzma u svlacionicu fmp 2 pred utakmicu " sefe mi smo malo zbunjeni pa nas zanima za koga mi danas igramo " ?? Sakota ce njima " ne znam deco ni meni nije jasno zato idi pitaj tatu "
BGD
fmp-1 protiv fmp-2 T

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.