Почетна / Кошарка / АБА лига

Звезда кажњена са 18.000 евра због пропуста на дербију

Како се наводи у одлуци АБА лиге, црвено-бели се кажњавају због вређања гостујућег клуба, тренера и играча, вређања судија, убацивања тврдих и меких предмета на терен, пљувања играча Партизана Немање Гордића, као и због тога што је један гледалац вербално, а можда и физички покушао да нападне судију Јураса
ФОТО: АБА лига

Дисциплински судија АБА лиге казнио је КК Црвена звезда са 18.000 евра због низа пропуста у организацији меча 18. кола регионалне лиге против Партизана у хали „Александар Николић“

Како се наводи у одлуци АБА лиге, црвено-бели се кажњавају због вређања гостујућег клуба, тренера и играча, вређања судија, убацивања тврдих и меких предмета на терен, пљувања играча Партизана Немање Гордића, као и због тога што је један гледалац вербално, а можда и физички покушао да нападне судију Јураса.

Клуб са Малог Калемегдана кажњен је и са затврарањем целог дела трибине под називом Партер 4 на првој следећој утакмици коју КК Црвена звезда организује у дворани „Александар Николић“ у АБА лиге и због тога му се забрањује продаја и дељење карата за ту трибину.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mnogo dobar grobar
Meni nije jasno zašto je FMP putovao za Bar na utakmicu sa Mornarem kada u Crnoj Gori i dalje protestuju?
Nula
Vrlo brzo stize covicevo saopstenje.
Karlo Veliki
Neki mediji su na snimku pokazali sta je sve "ABA" liga stavila u zapisnik sa utakmice. Moram da priznam da mi je bilo neprijatno. Vreme je da se kao drustvo civilizujemo i da drzava konacno stane na kraj JUGU i SEVERU, tacnije svim onima koji su unakazili stadione i sportske dvorane. Problem je sto su drzavna rukovodstva u direktnoj sprezi sa navijackim armijama, zbog odredjenih aktivnosti njima poznatim, a poznatim i jos po nekima.
Karlo Veliki @ Krokodilko
Znam da je to tako. Hvala ti sto si se javio. Nikad se nisam predavao, a dobro znam da su ovi na vrhu plasljiviji nego sto se misli, a posebno kad se iznosi istina o njima..
Dragan Lo
Pa vidi, diskretno se osmehnu zbog maloumnosti, jer zapravo ne umeju da čitaju. Ovaj tip gore..negde piše da i državno rukovodstvo i vođe navijača, imaju ili će imati i svoju decu, za koju takođe nema nade prijatelju... ako se ne civilizujemo. Brdo love bez civilizacije tu ne pomaže.
Прикажи још одговора
Slave
Navijac pljunuo igraca(Gordica)!!! Sta reci a ne zaplakati?!Za robiju! I posle se takvi ,,navijaci" prvi jave da kritikuju trenera,upravu,igrace....Spasi Boze ako nije kasno,ali kasno je!
Sleve@ indija
Ja znam lepse stihove....
Indija, pakistan....
....tamo romi, ovde samo PARTIZAN!
moma52
Malo i nedovoljno za ono što su radili tokom utakmice,za istu stvar Partizan bi popio duplo više.
Dragan Lo
Grobar, u ABA balansirate po žici, a ne po minutaži. Čeka vas Golemac u sledećem kolu da vidite ko ostaje na žici, a ko leti u rupu. Naša odbrana ove godine perfektno igra kad se nama hoće i kada nama treba. Ne ginemo za Mornar i Cedevitu.
BS
@Grobar Čitam ti sve komentare, nisi ti nikakav GROBAR
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.