Почетна / Кошарка / АБА лига

Звезда има странца мање пред Куп Кораћа: Кевин Пантер добио српски пасош

Кевин Пантер је недавно стигао у Београд као појачање Црвене звезде, а већ је постао Србин
ФОТО: И. Веселинов

Сјајни стрелац Кевин Пантер добио је српски пасош и тако омогућио Драгану Шакоти да рачуна на једног странца више на предстојећем Купу Радивоја Кораћа. Подсетимо, Чарлс Џенкинс од раније има српски пасош.

Црвена звезда је објавила списак играча који су лиценцирани за завршни турнир Купа Кораћа.

На њему су Кевин Пантер, Лоренцо Браун, Дејан Давидовац, Бранко Лазић, Били Берон, Огњен Добрић, Џејмс Гист, Марко Јагодић Куриџа, Чарлс Џенкинс, Бориша Симанић, Никола Јовановић, Мајкл Оџо и Владимир Штимац.

На списку нема Стратоса Перпероглуа, који још хвата ритам после дуге пауза, па је он био прекобројан странац.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Србољуб Ћириличић
Moze od sada, ali da se ime i prezime menja kao kod Turaka! Glasam za Krstivoje Panterovic. I to cirilica na dres bato!
Mosquito
Zahvaljujuci vecitima, Srbin bas jeftino zvuci.
neki 67
po kom osnovu je dobio drzavljanstvo
Gb
Koji mozli?o cemu pricas?
Nikola
Po istom po kom je dobio Mozli i Pejdž!!! Jedini koji ispunjava pravilo je Dženkins. a svi ostali ne ispunjavaju! Ali, naravno da KSS i ne postoji, odnosno postoji na papiru... A na čelu, zna se se koje je gov..o!!!
Прикажи још одговора
lazar matić
- A naši dečaci neka se potucaju po Čajetini, Aleksincu i sl. Bruka ! :-(
Željko Pavlović
Dženkins, Panter, Odžo, Davidovac, Lazić, Dobrić, Simanić, Štimac, Čović, Kuzmić, Nenadić, Radanov, Ristić i Beron da ostanu i 2 Amera da dođu sledeće sezone, a da idu Perperoglu, Braun, Gist III, Jagodić Kuridža i Jovanović.
Ljcz
A Sakota?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.