Почетна / Кошарка / АБА лига

АБА ЛИГА ОДЛУЧИЛА - Звезди враћен бод и умањена казна на 15.000 евра

Остаје још да се види хоће ли челници такмичења одредити нови термин за меч Будућност - Црвена звезда
ФОТО: В. Марковић

Председник Жалбеног већа АБА лиге Боштјан Коритник потписао је одлуку којом се преиначује одлука о казни Црвене звезде од 4. јануара.

Казна је са 20.000 евра смањена на 15.000, укинуто је одузимање једног бода црвено-белима, као и повратак трошкова за организацију утакмице.

Новчана казна из става 1  изреке и обавеза Црвене звезде да сноси трошкове организације, те доласка судија и делегата на утакмицу 13. кола АБА лиге Будућност - Црвена звезда остаје на снази уколико надлежни органи АБА лиге не донесу одлуку о новом термину утакмице - стоји на крају саопштења АБА лиге.

 

 

 

 

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule "Grobar"
Kakva liga, takva i pravila! Moze da je ucenjuje ko kako hoce i kad god hoce. Neka mi neko objasni - na koji bi se to nacin u Podgorici stvorila normalna atmosfera u dvorani kad god bude igrana nova utakmica?
Једите говна мајмуни лоповски
Срамота. Лоповчине и расписвети управљају лигом. Страшно. Не треба ни пратити ову намештену и смешну играрију Бокановаца и Човићеваца и којекаквих мезимица.
Fifi
Zvezdu treba nagraditi, i finansijski i sa +1 bodom! Oni su neodlaskom na utakmicu sprečili velike nerede koji su bili planirani. I to planirani od strane aktuelnih vlasti Crne Gore. Ovo je ujedno i veliki ispit pred Evropskom Unijom i Nato Paktom. Oni podržavaju režim Mila Đukanovića i treba da se zapitaju koga podržavaju. Oni treba da utiču na Bartomeua da njegove buduće odluke budu u korist Zvezde. On treba da Zvezdi da A licencu. Ujedno Nebojša Čović je još jednom potvrdio svoj veliki patriotizam. Sprečio je da Srbe neko napadne. Sreća Zvezdina što je vodi takva ljudska veličina.
ziki
Kakav nik takav i komentar.....
Micura
Legla je lova, pa je kazna prepolovljena, a ako legne jos toliko bice I nova tekma
Željko Pavlović
Bravo.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.