Почетна / Кошарка / АБА лига

Реџи Рединг: Припреме код Мачвана и Лучића

Осмех на лицу после тренинга! То је први знак задовољства. Да играч осећа да је на правом месту. Да би ту могао да пружи свој максимум. Да ужива!
ФОТО: Еврокуп

Баш такав, насмејан, Реџи Рединг је завршио први тренинг као играч Партизана! Зна где је дошао, чак и више него остали странци који су долазили у Хумску. Више од онога што се у кошаркашком свету подводи под „општа култура”. 

Редингу су о Партизану причали Владимир Лучић и Милан Мачван, са којима је делио свлачионицу у Бајерну. У то време тренер му је био Александар Ђорђевић... Толико црно-белих „спона”.

Лучић и Мачван су много тога рекли о клубу и граду – почео је причу Рединг у интервјуу за клупску телевизију.

Наставио је...

Доста смо причали и добро су ме припремили. Обојица су добри момци.

Осим тога...

Играо сам против Партизана док сам био у Турк телекому.

Тада је осетио и снагу подршке са трибина.

Сећам се како је било на тој утакмици прошле године. Схватио сам каква је то енергија. Од како сам потписао за Партизан, свакодневно добијам поруке подршке. И овим путем желим да им се захвалим. Доста су ме охрабрили.

Мада...

Било је и оних који су ми поручивали да не долазим – признао је Рединг.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Луциано
Ови портали су полудели ..чуј вест раскинут уговор на штету партизана ..Арнаутовић. ..па бре које тај шта је тај која је то вест или раскинут уговор са Пецарски. ПАЖИНОМ па шта ниједан од њих није оно што партизану треба а треба нам Даниловић. Ђорђевић. Паспаљ. Дивац из млађих дана то је сигурно нећемо наћи у Србији и треба тражити по свету .отишао параховски па шта. Очекивања су била велика није се снашао идемо даље спорт не трпи аматеризам ..сад су на реду пејнерс и бирчевић. Ако се не пробуде адио регаци учинак је најбитнији ...Загорац неможе да постане лидер вођа најбољи најачи да игра 40 мин. Кад је Новица испред њега .и ту треба тражити нове играче ..домаћи. Јарамаз..Загорац..бирчевић..јанковић..и Величковић нису квалитет за лигу шампиона и ту треба тражити нову селекцију ..нпр !Милосављевић. Лучић. Мачван. Радуљица или нешто слично зато док се не изврше неколико селекција и нађу прави неможемо у лигу шампиона .
lazar matić
- Po čemu sudiš da Pecarski, Pažin, Trifunović, Tanasković, Tadić... nisu za Partizan? Kada je bilo ko od njih dobio šansu? Isto i Parahovski. Odigrao 5 ili 6 minuta i bio bolji od ostalih u lošem izdanju tima, a onda na klupu i kraj. Neko se ovde gadno poigrava ljudima i našim novcem.
ACM
Znamo šta oni mogu da ti kažu o Partizanu, zanimljivije je čuti njihovo mišljenje o tvom dolasku tu - da li su oni saglasni da si dobro rešenje za Partizan.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.