Почетна / Кошарка / АБА лига

Реконтра ФМП: Зашто је утакмица катастрофално организована?

Клуб из Железника истиче да не жели полемику са „утицајним твитерашима” и јутјуберима већ одговор на питање

Кошаркашки клуб ФМП наставио је расправу после меча и поновио питање зашто је Партизан, како је истакнуто, опет лоше организовао утакмицу против екипе из Железника.

ФМП је други дан упитао црно-беле зашто је опет увредама са трибина дочекан у мечу 5. кола АБА лиге, а председник Партизана Остоја Мијаиловић реаговао објавом на Твитеру да „ради позната београдска кухиња и да ће се за победу борити срцем на паркету, а не саопштењима“.

• КК ФМП не жели било какву полемику са било ким, посебно не са „утицајним твитерашима” и јутјуберима, већ одговор на једноставно и јасно питање – зашто је утакмица одиграна 02. 11. 2019. била иста као и све претходне када је наш тим гостовао КК Партизан НИС? Дакле, тражимо појашњење за нешто што је било, све остало је чиста замена теза и намерно скретање са теме. Или је можда у питању дефицит у интилигенцији, јер не разумете суштину питања па одговарате на нешто што није тема!

• Добри српски домаћин који влада модерим технологијама попут друштвених мрежа, са друге стране не схвата суштину спорта  -  Ривалство не подразумева мржњу. Одбијање да се прихвати одговорност је давање подршке свему ономе што је погрешно. Зрели, целовити и остварени људи прихватају одговорност и труде се да нешто мењају да буде боље. Недовршени карактери то не могу да ураде, јер немају менталних, моралних и људских капацитета да се носе са одговорношћу и нешто мењају (или не смеју). Такви само пливају у свом медиокритетском муљу у коме се најбоље сналазе. Ми део тог блата нећемо бити, нити желимо да нас неко увлачи у приче о буџетима, теоријама завере, утакмицама са којима немамо везе и које ће се тек одиграти. КК ФМП као српски клуб са скоро 10 српских репрезентативаца бивших и садашњих (у сениорским и млађим категоријама) само тражи одговор на питање – зашто је утакмица 5.кола АБА лиге коју је организовао КК Партизан била катастрофално организована. ПОНОВО!

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

misa tumbas
ljudi,meni je ovaj rukopis poznat. Negde sam to cesto vec gledao
zufer
zamisli da vas je neko polivao mokraćom ili pluvačkom,drmao koševe,nasrtao iz prvog reda na igrače i trenera,gadjao igrače bakljama...ovako je neko nešto vikao...Da li utakmice u Železniku liče jedna na drugu gde deset godina i više nema navijača Partizana a nije bilo ni navijača pokojne zvezde?
Nula
Ja da sam na Ostojinom mestu podneo bi tuzbu protiv radnickifmp zbog licnih uvreda.
Ale
Bio u Pioniru, obična utakmica protiv kluba koga ne voliš, malo zviždanje Peci, malo zezanja sa Vesnom, niko napadnut, niko gadjan urinom, koševi nisu pomerani, nije bili pljuvanja Prangije, niko napadnut, gadjan loptom...igrači odigrali jako i čisto bez prljavih poteza...sve ovo govori da samo jedan čovek ima problem a on čak i nema veze sa ovim klubom, kobajagi. Regards do Venecije
nemam pojma
Partizan, Budućnost, Cedevita, sve jedno. Uvek provocira na najdrskiji način. Najčešće protkano ličnim uvredama, kao što je ovog puta na tapetu Ostoja, a ranije Dule, Bokan....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.