Почетна / Кошарка / АБА лига

Кузмић пред Мегу: Циљ победа, да се спремимо за Химки и Ефес

Тренер Црвене звезде Андрија Гавриловић рекао је да његова екипа у предстојећем мечу против Мега Бемакса жели победу, посебно пред изузетно напорну недељу која очекује црвено-беле
ФОТО: Н. Неговановић

"Очекује нас важна утакмица у којој је циљ победа против екипе која је млада, тако селектирана да је увек агресивна на терену, агресивна у одбрани и на скоку, и која ће играти без оптерећења, са доста самопоуздања после победе над екипом Задра у прошлом колу. Ми с друге стране, желимо бодове и победу посебно пред изузетно напорну недељу која нас очекује", рекао је Гавриловић за клупски сајт.

Кошаркаши Црвене звезде дочекују у недељу Мега Бемакс у утакмици четвртог кола АБА лиге. Меч ће се због заузетости дворане "Александар Николић" играти у хали ФМП-а у Железнику.

"Мо Фаје је лакше повредио скочни зглоб у четвртак против Барселоне и на дан утакмице одлучићемо да ли нам је на располагању за овај меч, а у тим се враћа Били Берон који је потпуно спреман након повратка из САД", рекао је тренер црвено-белих.

Оба тима након три одиграна кола имају по победу и два пораза.

"Важна утакмица за нас, желимо победу против младе екипе која ће бити потпуно растерећена и играће без притиска. Ми имамо наш циљ, бодови су нам потребни и ако се будемо придржавали договора пред овај меч и то спроведемо на терену добром игром, контролом утакмице, верујем да ћемо доћи до победе која нам је важна пред пут у Истанбул па онда и долазак Химкија у Београд", рекао је кошаркаш Звезде Огњен Кузмић.

Утакмица се игра у недељу од 17 часова.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

srbijanac
Veliki sam Zvezdas ali iskreno se nadam da ce Zeljko Obradovic dobiti otkaz u Fenerbahce kako bi Covic mogao da ga angazuje.Smatram da jedino on moze da pokrene Zvezdinu masineriju koja je nikad jaca makar po imenima .Njima treba cvrsta ruka..Nadam se i da Obradovic ne odbije poziv ako se nesto tako desi jer treba da razmislja kao profesionalac...Uh mozda je msata li bih stvarno voleo da se to dogodi jer bi Zvezda imala mnogo vece sanse za f4
Željko Pavlović
Želimo sve 3 pobede i FMP i Himki kod kuće i Efes u gostima.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.