Почетна / Кошарка / АБА лига

Тринкијери: Већ 12 дана путујемо и били смо лоши

Партизан је у драматичној завршници победио (75:73) Игокеу у Лакташима
ФОТО: aba-liga.com

Андреа Тринкијери, тренер Партизана, честитао је Игокеи на правој великој борби и додао:

- Утакмица је била тешка, рекао сам играчима да ће оваквих утакмица имати доста. Већ 12 дана путујемо и били смо лоши. Победили смо, али је требало да посао завршимо раније. Опустили смо се и нисмо играли чврсто. Игокеа је веровала у повратак и допустили смо им то, што је „криминал”. Много више очекујем од својих играча. Атмосфера је била одлична, прошле сезоне било је специјално, ове још јаче - рекао је Тринкијери.

Тринкијери је причао и о изостанку Томаса.

- Није играо због ударца, али и јер смо одиграли много утакмица до сада. Морам да мислим не само на данас, не ни на сутра, већ на целу сезону. Веровао сам у све играче. Томас је изузетно добро играо до сада. Мали ударац, мала повреда, ништа озбиљно - додао је Тринкијери.

Марко Бараћ, млади стручњак који у одсуству Александра Трифуновића води Игокеу, после утакмице је рекоа:

- Играти против Партизана, који је најбоља екипа у овом тренутку у лиги, само на срце, није довољно да би се победило. Нисмо имали фокус од почетка. Екипа је нова, момци су нови на овом нивоу информација. На томе морамо да радимо, на фокусу и концентрацији. Броја скокова и изгубљених лопти показује да су моји играчи играли јако, али то није довољно.

О финишу, у коме је његов тим ишао на продор, иако му је била потребна тројка, Бараћ је рекао:

- Кажу да је у последња два минута најбоље дати лопту у руке најбољем играчу, а не правити шеме. Лопта је отишла у праве руке, момку коме тим верује. Није лако донети одлуку у делићу секунде и стати иза ње. Верујем да ће бити боља касније.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pigeon
I to veoma, veoma losi...
misa tumbas
pa ne putujete bicklom I u Australiju !!
Dragan Lo
Nije Partizan tim neprikosnovenih zvezda, ovo je ekipa boraca, energije sa dobrim talentom. Bez besprekorne discipline je ravan Igokei ili Primorskoj.. Dobra je ova pobeda, Igokea, Mornar i Primorska smlatiće svakog ko ih ne ispoštuje, tu će se bodovi gubiti. Von, sjajan šuter i timski igrač, onaj centar je bio značajan igrač u fenomenalnoj Albi, Stević čovek 100 godina igra odlično na svojoj poziciji, Tomas..igrač Reala kog je povreda udaljila od Evropskog vrha i tako dalje. Ne znam po kom osnovu ih možemo potcenjivati.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.