Почетна / Кошарка / АБА лига

Мега представила тим за нову сезону

Мега ће и у предстојећој сезони бити најмлађи тим у АБА лиги са просеком од 19,8 година на почетку такмичења, а најстарији играч екипе је Лука Ашћерић са 22 године
ФОТО: КК Мега Бемакс

Кошаркашки клуб Мега Бемакс представио је тим и нове дресове за сезону 2019/20.

После пет сезона играња АБА лиге у Сремској Митровици, Мега се вратила у Београд где ће утакмице регионалног такмичења играти у Хали спортова „Ранко Жеравица” на Новом Београду.

Мега ће и у предстојећој сезони бити најмлађи тим у АБА лиги са просеком од 19,8 година на почетку такмичења, а најстарији играч екипе је Лука Ашћерић са 22 године.

Тренер Мега Бемакса Дејан Милојевић, којем ће ово бити 10. сезона у клубу, у регионалном такмичењу моћи ће да рачуна на 14 играча: Никола Мишковић, Урош Трифуновић, Един Атић, Андрија Марјановић, Лука Ашћерић, Новак Мусић, Огњен Чарапић, Марко Симоновић, Лука Церовина, Марко Брекић, Јуриј Мацура, Никола Танасковић, Александар Ланговић и Филип Станић.

Кошаркаши Мега у четвртак од 17 сати играју у Загребу четвртфинале АБА Суперкупа против Партизана, док ће такмичење у АБА лиги започети у петак 4. октобра, када ће у Хали спортова „Ранко Жеравица” дочекати екипу Цедевита Олимпија.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sremac
Velika je šteta što će svoje utakmice praktično igrati bez publike. Mislim da je greška kako Mega bemaxa tako i Sremske mitrovice kao grada što nisu ostali da igraju tu. Imali su publiku koja poznaje košarku i prihvatila ih je kao svoje. U krajnjem, sport jeste biznis ali bez publike je to ipak falično. Mislite o tome!
THE COMSAT ANGELS
Megu pod hitno treba izbaciti iz klupske Srpske košarke pa neka je crnogorac Miško i,vodi kod kralja Mila.Mi smo izgubili medalju zbog Miška na SP.Trebao je da igra Gudurić i Micić koji realno ništa neznaju i to nas je koštalo medalje.Bilo je tu još bisera đorđevića ali ova dvojica su bili glavni šraf za debakl.Sve to zna savez da Miško crnogorac sastavlja reprezentaciju.Srami se Srbijo i zabi se u mišju rupu.U fudbalu nesrbin ramadani u košarci nesrbin Miško u rukometu nesrbin Obradović ... pa đe je patriotizam saveza,ministra sporta koji nnije Srbin.Sve se poklapa.Miško je naslijedio ulogu Kapičića koji je sin ratnog i poratnog zločinca koji je ubijao Srbe u Srbiji i van Srbije.Taj Kapičić nije dozvolio Pekoviću i Mirotiću da zaigraju za Srbiju.I to nas je mnogo koštalo.Dosta nam je jugoslavenstva kao Svićevog,Grbićevog i sličnih.Ako izbacimo Megu riješili smo problem Miška i crnogorskog lobija koji uništava Srpsku košarku.Miško pogledaj sa Durmitora đe je CG u Kini ostala ZAKOPANA.
THE COMSAT ANGELS
Zemljače Ražnatović je crnogorsko prezime pa nema veze da li je iz Kruševca ili Ade Ciganlije.
Veteran011
Zemljace,koliko ja znam Misko je iz Krusevca!! :)

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.