Почетна / Кошарка / АБА лига

Партизан савладао Морнар за финале турнира у Клужу

Црно-бели су савладали тим из Бара са 77:60 (21:14, 20:16, 18:9, 18:21) и тако обезбедили место у финалу где ће се сутра од 19 часова састати са Фенербахчеoм
ФОТО: kkpartizan.rs/Manases Sandor

Партизан – Морнар 77:60 (21:14, 20:16, 18:9, 18:21)

ПАРТИЗАН: Валден 12, Загорац 14, Јовановић, Гордић 6, Параховски 6, Јарамаз 10, Милетић 8, Величковић 5, Томас 8, Пејнерс 6, Мозли 2

МОРНАР: Павићевић, Рејли-Рос 5, Нидам 11, Пулен 7, Шеховић 4, Мугоша, Павић, Волер 13, Маркота 2, Вујошевић, Бегић 6, Луковић 12

 

Партизан је у финалу турнира у Клужу. Црно-бели су овог поподнева савладали Морнар из Бара са 77:60 и тако изборили пласман у финале где ће се састати са  Фенербахчеом који је са 67:66 победио домаћина Клуж.

Кошаркаши Партизана су већ на старту утакмице стекли предност, па је после пет минута резултат гласио 12:5, док је на истеку првог периода било 21:14 у корист црно-белих.

У другој и трећој деоници, црно-бели су наставили да увећавају предност, која је током меча износила и више од 20 поена. У последњој четвртини, Парни ваљак је одржавао предност и тако најавио сутрашње финале.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zorge
U rosteru do 16 KKP trenutno drzi Miletica(1998), Tarlac(2002)Radovanovica(2003), Jovanovica(2003)...Na korak do rostera je i D.Tanaskovic(2001).. Status Pazina(2001) mi nije poznat.
Kole
Momci, samo tako nastavite!
Pd
Dok ne dodje zna se ko,onda jauk
zero
Ovaj Miletic je klasa za Bircevica.
M,V,P,ČAČAK
Mešaš babe i žabe.Miletić je petica a Birčević četvorka.Nadam se da će nam obojica biti od velike koristi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.