Почетна / Кошарка / АБА лига

Будућност позвала АБА клубове у Загреб, без Звезде и ФМП-а

Како се наводи, позиви нису добила само два клуба у којима главну реч води Небојша Човић, јер је циљ састанка да се клубови-власници АБА лиге детаљно упознају са дешавањима у финалној серији плеј-офа
ФОТО: Д. Жарковић

Кошаркашки клуб Будућност из Подгорице позвао је представнике клубова АБА лиге на састанак у среду у Загребу, али не и Црвену звезду и ФМП, преносе Вијести.

Како се наводи, позиви нису добила само два клуба у којима главну реч води Небојша Човић, јер је циљ састанка да се клубови-власници АБА лиге детаљно упознају са дешавањима у финалној серији плеј-офа.

Скупштина, на којој је требало да буде речи о инцидентима на мечевима Звезде и Будућности, а која је требало да се одржи средином месеца одложена је за 24. мај.

Подсетимо, председник Будућности Драган Бокан најавио је да ће на Скупштини тражити да се поништи финална серија и да Будућност неће, како је рекао, играти лигу Небојше Човића.

За сада, није познато да ли ће се позвани клубови одазвати на позив Подгоричана.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sukob interesa?
Pa, cekaj...Ako je jasno i znate, da je coki glavni u oba fmp-a, kako onda i jedni i drugi mogu da igraju istu ligu!?
mali kaleZELEZNIK
logicno je da se ne poziva organizator onog cirkusa. zna on i sam sta je napravio
Antonije
Logično je da se ovakav sastanak održi. Čoviću treba stati na put i konačno treba sprečiti da se njegova dva kluba takmiče u istoj ligi. Žalosno je samo što sve to organizuje Bokan. Do juče su zajedno uništavali regularnost lige. Setimo se 2015 i utakmice Partizan Budućnost. Da se ne bi u polufinalu sastali sa Zvezdom (tada su finalsti išli u Evroligu), u Pogorici su pokrali Partizan. Setite se da je navijač napao Gagija Milosavljevića, da su Vujoševića Gađali svinjskim bubrezima, a uvrede i predmeti na parketu to je bilo uobičajeno. Imali su dogovor sa Zvezdom i plan da zajedno odu u Evroligu. Samo im je Cedevita pomrsila račune i posle 0:2 pobedila ih 3:2. Ipak ligu treba spasti, pa čak i ako je bivši piroman postao vatrogasac. Da bi se liga spasla Čovića treba ograničiti. Da li će se u tome uspeti videćemo. Samo treba imati u vidu da će i Čović reagovati. On je spreman i da istupi iz lige ako mu to Bartomeu dozvoli. KlS je njegova liga, on tu radi šta hoće.
Grobar
Ko ode iz Srbije , pa da mi je otac rodjeni , treba ga pozvati na odgovornost . Oni da nam diktiraju i zovu one koje oni hoće , ...o ih milo !!!!! Ako ovi moji iz Partizana odu , odričem se svog voljenog kluba !!!
Grobar
Ja grobar 120% , a ti madjioničar ?????
PFC
Nisi ti grobar...no, no
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.